Elviss Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Imi cer scuze , nu stiu cum am gresit titlul. titlul este [MG]Andrei , de fapt asa ar fi trebuit , daca este o problema pot posta din nou
olimpia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Printurile facute cu afk tools nu se accepta :tiphat: warn up scos, implicat
Elviss Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Nu stiu de unde iti vine tie ideea de afk tools eu nu folosesc asa ceva
firicel Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nu stiu de unde iti vine tie ideea de afk tools eu nu folosesc asa ceva nu ai toate pozele iti mai rebe una din safe zone warn up
FaneNebunu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Poza cu Safe Zone ai uitat`o prin ScreenShot? :))) Afk Tools Clar... daca nu pune poza nu ai ce sa ii faci lu MGAndrei :)) warn up
HaCkErS Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Da ce de avocati aici. ia mai vedeti odata poza a 2 -a in care se vede clar ca nu e afk, (vb pe guild) Ce de destepti :) Acea poza se cere in regulament exact din motivul invocat de voi, ca sa nu se faca cu tool, insa aici se vede clar ca nu e vb de tool, omul era on...vb pe guild. Are printurile in care se vede nickul celui care face pk, nu vad care ar fi problema....dar adminii vor lua decizia finala. warn up
Elviss Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 exact asta s-a intamplat , cand scriam pe guild mi-a dat pk.
oick Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No suspend, lipseste poza facuta in safe zone cu numele celui care ti-a dat pk. Citeste tot regulamentul, altfel data viitoare poti primii suspend pentru nefondata. (daca printre cei avertizati este mgandrei, astept pm sa ii scot warn-ul)