Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AnGeEl

as dori sa stiu si eu

Recommended Posts

Posted

ma poate ajuta cineva cu o versiune de clicker buna

Ce caracter ai? am eu 2 clickere. dizzy si inca unu cu X-ul acela. Daca vrei lasa un mail si ti le atasez eu.

Posted

' date='23 February 2012 - 06:43' timestamp='1329972221' post='6237452']

ma poate ajuta cineva cu o versiune de clicker buna

Ce caracter ai? am eu 2 clickere. dizzy si inca unu cu X-ul acela. Daca vrei lasa un mail si ti le atasez eu.

sm

email banderas0901

mersi frumos

Posted

' date='26 February 2012 - 01:34' timestamp='1330212844' post='6242669']

un clicker pt un sm:D .. da o bere

Ai apasat CTRL+F9 pentru activare?

ps: ti l-am trimis si eu pe mail.

pe banderas0901@yahoo.com?

Posted

dap

Posted

' date='26 February 2012 - 02:31' timestamp='1330216290' post='6242730']

dap

n am primit incearca pe claudiucormos@yahoo.com

Posted

am spus-o doar asa ca fapt divers nu pentru +1, pentru ca daca maine posteaza omu la plangeri si spune ca ia fost spart contul tot serverul o sa iti sara in cap si o sa te faca cu ou si otet, dar am bagat de seama ca esti obisnuita :-j

Posted

am spus-o doar asa ca fapt divers nu pentru +1, pentru ca daca maine posteaza omu la plangeri si spune ca ia fost spart contul tot serverul o sa iti sara in cap si o sa te faca cu ou si otet, dar am bagat de seama ca esti obisnuita :-j

Obisnuita? In domeniul in care lucrez un obisnuita cu tot felul de oameni.

Daca ia fost spart contul poate sa ii ceara lui -ija- logourile cu cine sa conectat pe contul lui. Nu intelegeti decat spargeri de cont,afk tools , elite si alte magari. A-ti stricat tot farmecul jocului asa cum a-ti facut si pe 97d. Multi dintre voi a-ti uitat cum e sa ajutati , sa multumiti, sa socializati cu persoanele de langa voi,tot ceea ce este important , este cum sa fac mai repede full,cum fac rost de elite,cum sa fac sa-i dau pk lui x fara sa fiu postat,etc -_-

Posted

dupa cum am spus, am intrebat doar asa ca fapt divers de ce nu ai postat clickerul aici asa cum am facut-o eu... :dontknow:

cat despre ce ai scris tu mai sus...eu ma simt exclus din toate punctele de vedere, mai putin unul "cum sa fac mai rpd full" sa stau doar la inv,dueluri,balgass..etc :))

Posted

Ai primit mai multe variante, restul discutiilor le poti purta pe pm.

Ai grija ce clikere folosesti si ce functii ale acelor clikere folosesti, daca face altceva inafara de clik dreapta risti suspend in cazul in care vei fi prins.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...