Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Huskarica

Va merge srv?

Recommended Posts

Guest Iubaretul2
Posted

nu...si eu in conditiile astea nu pot sa joc.nb all

Posted

Drag staff Linkmania, nu ne mai purtati cu zaharelul si recunoasteti ca sunteti neputinciosi in fata floodului ce se abate asupra serverului.

Asta seara s-a facut o demonstratie misto ca la carte cum isi face rost o alianta de spoturi. Sper sa fiti toti fericiti acu ca aveti spoturi :tiphat:

Dati-mi un PM cand s-o terminat bascalia sa pot intra si eu sa joc linsitit.

Posted

Asa pleaca toti de pe linkmania , asa se duce seriozitatea !

Ne chinuim sa luam spoturi si le pierdem ca a intrat unu cu o secunda mai repede ca noi , trebuie sa stam atenti sa intram primii sa ne pazim spoturile ? Asa s-a ajuns ? Pacat !

Probleme tehnice sunt , inteleg ... Dar sa fim seriosi daca va respectati voi ca staff nu dureaza o saptamana aceste probleme , dc intr'una / lag ! Un staff ce se respecta si avand atatia oameni care lucreaza la un server nu e 1/2 ar rezolva problema in 2 zile cred ...

Parerea mea ca daca mai continua asa vreo 2 zile o sa ramana 100 playeri pe server , cine ar mai intra sa joace in conditiile astea ?

Posted

Drag staff Linkmania, nu ne mai purtati cu zaharelul si recunoasteti ca sunteti neputinciosi in fata floodului ce se abate asupra serverului.

Asta seara s-a facut o demonstratie misto ca la carte cum isi face rost o alianta de spoturi. Sper sa fiti toti fericiti acu ca aveti spoturi :tiphat:

Dati-mi un PM cand s-o terminat bascalia sa pot intra si eu sa joc linsitit.

Asa pleaca toti de pe linkmania , asa se duce seriozitatea !

Ne chinuim sa luam spoturi si le pierdem ca a intrat unu cu o secunda mai repede ca noi , trebuie sa stam atenti sa intram primii sa ne pazim spoturile ? Asa s-a ajuns ? Pacat !

Probleme tehnice sunt , inteleg ... Dar sa fim seriosi daca va respectati voi ca staff nu dureaza o saptamana aceste probleme , dc intr'una / lag ! Un staff ce se respecta si avand atatia oameni care lucreaza la un server nu e 1/2 ar rezolva problema in 2 zile cred ...

Parerea mea ca daca mai continua asa vreo 2 zile o sa ramana 100 playeri pe server , cine ar mai intra sa joace in conditiile astea ?

Sunt probleme de RETEA si sunt pentru toate serverele de la Bucuresti (asta inseamna ca nu doar pt MU si mai inseamna ca NU este vorba de vreun flood sau probleme ce tin de server-ul MU). Daca n-ati observat, a fost offline inclusiv site-ul.

Trimiteti sesizari catre RCS&RDS.

P.S. Nu credeti ca exagerati? Problemele nu sunt de atat de mult timp si mai mult, NU tin de noi (staff-ul Linkmania). Eu am anuntat la RDS, mai departe nu este problema mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...