Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest [SirDrago]

cont spart

Recommended Posts

Guest [SirDrago]
Posted

Va rog frumos sa verificati cine a intrat ieri 21.02.2012 pe cont caracterul de jok SirDrago a fost spart ......

Multumesc ANTICIPAT ( se pare ca hakerii isi cam fac de cap pe serverzi zici ca's la masa akasa....)

Guest [SirDrago]
Posted

Singur propietar in acte parole scimbate la zi :)) pot dovedii... doar din data de 21 am nev de ipurile ce sau conectat pe contu meu si ce charuri mai are respectivu atat am nev multumesc frumos de intelegere sa traiesti 1000 de ani pace !

Posted

imi cer scuze daca e off topic ... dar link`u inainte de rr "arata" mai bine ... acum e floodat la greu :| numai copi fara personalitate :|

Guest [SirDrago]
Posted

Sunt in totalitate deacord cu anian si o sa primim un raspuns dala lasativa daca nu va mai place ...

Posted

-IJA- inca nu ai lasat povestile deoparte???? Raspundei omului e dreptul lui sa stie Ip-ul si caracterul....

Sau sa facem altfel, explicale jucatorilor cum nu se poate sterge un caracter de peste 100 lvl, dar se poate sterge un caracter de peste 40 rr nu? Ca si atunci ai venit cu povesti... lasa povestile, treci la subiect si predicat cum ar fi

IP, cine e jucatorul care a golit, ban 99 la revedere

In cazul meu sti bine ca a fost implicat cineva cu drepturi ca altfel nul putea sterge, macar la amaratii astia dale adevarul si lasa povestile.

Atunci naveai cum sa vezi ip=ul chipurile... acum poti activa conturi dupa ip, ce ai facut sa revolutionat mu si eu nu stiu...??? mai bine aloca timpul si verifica logurile, vezi cine da //gt cine baga speed cine de //pick etc si baga ss, nu vanatoarea care e acum pe server...

pauza 5 zile

Posted

Doar voi trebuie sa aveti grija de conturile voastre.

Un cont nu poate fi spart atat de usor, 100% ca nu a intrat nimeni pe cont fara sa ii ajutati (keylogger, aveau contul, avea un prieten contul, etc.).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...