nutu09 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Numele meu în joc : NuTzu Numele EXACT celui pe care îl reclami: Don_Antonio Screenshot`uri : Descriere a situatiei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere.) Ma duceam sa fac mats m-am intalnit cu el la get nu aveam arma si am fugit gara sf .Acolo a inceput sa traga in mn si m-a omorat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : Badu,Sns,Specter Martori : Ghiondes
Don Antoniooo Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Numele meu în joc : NuTzu Numele EXACT celui pe care îl reclami: Don_Antonio Screenshot`uri : Descriere a situatiei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere.) Ma duceam sa fac mats m-am intalnit cu el la get nu aveam arma si am fugit gara sf .Acolo a inceput sa traga in mn si m-a omorat. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : Badu,Sns,Specter Martori : Ghiondes ASTA SE NUMESTE VANATOARE SE VEDE IN POZELE MELE DE UNDE TE ALERG + ca ma acuza de s0beit si cod hp.Akm eu numai postez nimik ast decizia unu moderator!!!