Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Don Antoniooo

[R]mInd Atac in safe-zone

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc : Don_Antonio

Numele EXACT celui pe care îl reclami: mInd

Screenshot`uri : zvc077.jpg

nvuxhi.png

29z2yip.png

33wwso8.png

Descriere a situatiei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere.) imi furase masina mInd si l-am alergat cred ca o jumatate de ora pe toata harta si la un moment am lasato balta nu l-am mai alergat si mi-am vazut de treaba mea si am vazut ca sunt la gara sf si am zis ca inca mai au sultanu meu si m-am dus la ei sa le zic ca il vreau inapoi daca era nevoie il plateam imi placea foarte mult cum il tunasem si dupa cum stiti si voi akm sunt foarte rare masinile sultan akm trebuie sa ma rog de un admin daca vrea sa imi faca si mie un sultan. am ajuns acolo si mInd a inceput sa traga in mine eu nu am avut timp sa ii mai scriu ca e safe-zone sa numai traga el tot nu sa potolit dupa cum se vede in ss aproape ma omorat. i-am zis dupa pe /w ca ii fac post cu gandul ca isi cere si el scuze. Daca era si el un baiat de gasca si zicea scuzama frate nu se mai intampla nu mai era nevoie de aceest post. Dar dupa ce ca ma atacase in safe-zone dupa 30 minute vad ca ma si injura de mama pt faptul ca il omorasem eu pe el si imi recuperasem sultanu. tudose nu are nici o treaba el a venit dupa ce mInd ma atacase.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : sns Perpripiu

Martori : -

Posted

O poza cand chiar te-au omorat ai?, in cele postate de tine nu se vede vreun glont tras vreun fir de viata luat, etc.

Retrag plangerea am facuto aseara pt ca ma jignise si eram foarte nervos

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...