eMc Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Numele meu în joc : eMc. Numele EXACT celui pe care îl reclam : Dennys Screenshot`uri : Descriere a situatiei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere.) Nu cred ca ii nevoie. Asta nici nu stie regulamentu serverului. Si pe toate serverele spawn ii safe-zone ( gara, safe zone ) si probabil lista continua, dar asta nu are habar nici de 2 lei. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : - Martori : - Dennys, un sfat de la mine: Invata regulamentu serverului si dupaia poti juca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennys24 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Mda.. Tu ai fost la benzinarie .. am tras in tine acolo si repede ai fugit la gara... Imi cer scuze oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Dennys primeste prison. Link to comment Share on other sites More sharing options...