eMc Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Numele meu în joc : eMc. Numele EXACT celui pe care îl reclam : Tech_Carter Screenshot`uri : Aici s-a dat de gol: Descriere a situatiei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere.) Control de rutina, cand admini nu is online. L-am urmarit de cand o intrat pe server.I-am zis la mc9 sa ma lase la o masina si baiatu era la burger ... l-am urmarit si m-am urcat pe masina lui i-am zis '' brb o tigara '' m-am trezit in sf la gara... clar Vreau sa specificat ca s-a cam dat de gol, '' cine ma stie cu Carter '' e clar, player vechi se poate verifica log? Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : - Martori : -
eMc Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Ultimile 2 poze sunt aceleasi - 191 poza ( se ia ultimu screen ) -> 195poza ( se ia ultimu screen ) Intr-un minut el o ajung la fara sf ? 04:00:55 secunde A doua poza, 04:02:00 secunde el ii la gara sf. Nu is la fel, pentru ca le-am facut rapid ti se pare ca is la fel... titlu seama doar. Pentru ca site-ul iti da sa scri acelasi exemplu de cod si titlu de la inceput seama la poze.