Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mihai

[Rezolvat]kiszeN - Limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: T.Michael

Numele EXACT celui pe care îl reclam: kiszeN

Screenshot-uri: sfduy.jpg

cCJbb.jpg

Pw1XJ.jpg

EWRBb.jpg

ghBQG.jpg

JIOId.jpg

LQagK.jpg

QLeX1.jpg

UPiGd.jpg

RYAhG.jpg

nSg0c.jpg

vWnS3.jpg

bUerE.jpg

Qr4Xm.jpg

CoCjS.jpg

xR8Z2.jpg

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Avea wanted 3 si fugea cu un dodo. Mi'a fost cerut ajutorul pe /d , m;am dus dupa el , m'a omorat , iar intre timp au venit PD si l'au omorat deoarece le'am cerut ajutorul. El tot spunea ca vrea rearest deoarece avea drepte inca , iar eu i'am zis ca nu va primi din 2 motive : l'au somat politistii de vre'o 3 ori cand era deasupra lor si fugea cu un dodo deci nu mai avea drept de predare ( scrie in regulamentul Armatei ). Dupa ce ii explic toate cele .... incepe nebunia.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Hkr daca nu ma insel

Martori: /w

Eu nu iti permit sa imi vorbesti astfel. Ti'am si spus. Si nici nu stau sa enumar vorbele pe care mi le'ai adresat atat mie cat si factiunii si lui TheOne .

Posted

Ceva mai 'grav' de but si nab nu prea vad .

Esti jalnic !

@edit : Sunt atatea plangeri in care reclamantul nu permite reclamatului sa vorbeasca asa si nu primesc nimic .

@edit2. Repet a 10-a oara , esti miop ? Ce altceva in afara de 'but' si diminutive ale acestui cuvant ti-am adresat ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...