eMc Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Numele meu în joc: eMc. Numele EXACT celui pe care îl reclam: SomerhaldeR Screenshot-uri: ( O mica descriere a plimbari lui. ) Spawn dnb -> Deja o ajuns la cai -> Intra inauntru -> Iese afara -> Intra din nou -> Ii online, poza cu tab -> Inauntru la cai -> Aici iar si.o dat teleport -> ( vreau sa specific ca vine din locu de unde s-a teleport din spawn ) In drum spre intrare -> Aici se vede clar ca intra -> Vrea sa bage bilet -> Acum l-am omorat era in spawn -> Dovada si pe map -> Gata, s-a saturat sa isi dea teleport probabil o observat ca de ce il omoram doar i-am zis ca nu avem chef de kill la ora 4 dimineata dar cand am vazut ca baiatu se intinde cu hack si la levelu asta am decis sa il omoram sa avem dovezi si sa il postam Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Descriere? Control de rutina, cand nu is admini online. Am inceput sa il omor dupa ce am vazut ca de la ( cai ) inauntru se teleporteaza la burger fara sa iasa pe usa martor Blue chiar vorbeam pe /f cu el sa observe ca isi da teleport cand vrem sa il omoram si dupa ce il omoram apare prea repede. Chiar imi pare rau ca nu mi-am luat jobu detective din timp, dar am poze destule sa dovedesc ca avea teleport. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nimeni. Martori: Blue Totusi n-am inteles de unde atata tupeu ? la level 16 sa joci cu hack? Salut :tiphat:
looooool Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Da ... ciudata chestia ... Il omoram la cai si el venea in maxim 1 min inapoi :|