SDK Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Numele meu în joc: kiszeN Numele EXACT celui pe care îl reclam: volkswagen Screenshot-uri: /tie , planul diabolic , iar in final ,ca prin minune un but roz a disparut :o Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se urca in masina de news si il leg , apoi dintr-o data dispare , cum se vede si in al 3-lea ss . Iar in cel de-al 2-lea si 'planul de evadare' . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nobody . Martori: In prima instanta , Mihai1200 care se tine dupa mine sa-mi bubuie masina :)
rares443 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nu eram obligat sa stau in masina pt ca mi-a dat el tine daca eu aveam o urgenta sa ies de pe joc. M-i se pare copilaresc faptul ca daca am tie eu acum sunt obligat sa stau in masina pana ce prmesc kick de server pt afk. Eu intrasem doar sa dau un /news si apoi vroiam sa ies pt ca nu mai puteam sta pe server Si poate chear mi-a picat netu, pt ca joc de pe un stick d'ala de la RDS care deabia se misca.
SDK Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Jalnic sincer , jalnic . Sa-ti zic o alta povestioara pentru care am luat warn . Aveam wanted si a venit politia dupa mine , eu fiind gangster , dar inainte sa fiu gangster am fost cop si mi-am bagat la masina de lspd skin . Dar cu timpul au inceput sa apara warning-urile si crash-urile cand ma apropiam de masina . Cand am dat G , am luat crash si am fost postat pe motivul ca mi-am provocat crash . Insa tu , chiar ai si zis ce ai de gand sa faci in acea situatie . Te rog sa ne rezumam la atat si sa asteptam sa posteze un moderator decizia finala .