Jump to content
rats

Mergem la VOT?

Recommended Posts

Posted

consider ca este o mare nesimtire in faptul de a da la ultimele sondaje 50% si 50%... asta mie imi suna a facatura. la turul 1 au dat procente de genul 30.45% iar acum vin cu 50% si 50% fix? :D loool asta este magarie curata. inghitzeam si ceva de genul 50,3% Nastase si Basescu 49,7% dar nu egalitatea asta stupida. ceva pute si sigur nu este de la mine ca am facut dush inainte... :D pute murdaria asta din tzara.

iar campania in sine a fost cea mai jegoasa de cand este tzara asta asha zis "libera". si de o parte si de alta. se vede clar ca suntem o tzara de mana a doua... nu este admisibil sa arunci atatzia bani e asemenea jeguri de campanii. cred ca s-au crucit strainii cand au vazut ce a fost la noi. dar nu degeaba se spune ca america nu mai este tzara tuturor posibilitatzilor. Ca de... Romania a dat "clasa" in privintza asta oricarei tzari din lumea asta.

Cu mare regret dar trebuie sa spun... Imi pare rau ca m-am nascut in tzara asta.

Nu degeaba se spune ca atunci cand s-a scapat sacul cu toate bogatziile din lume la noi, a spus D-zeu ca: Lasa-i sa aibe de toate ca sa vezi ce popor le dau :D :(

Posted

Astea sunt legende urbane cu fraudele la alegeri. Oriunde sunt fraude, dar nu de proportii mari. Pai daca cineva ar avea dovezi clare ca s-au fraudat alegerile, s-ar duce la o televiziune, ar lua o groaza de bani pt exclusivitate, si le-am vedea si noi. Nu-si risca nici un partid tot viitorul politic (in acest caz PSD, care chiar daca pierde acum vrea sa se mentina in forma si pt alte alegeri) prin fraude. Totusi sunt destui observatori, organisme, oameni care tin si cu unii si cu altii, nu e ca toti presedintii de sectii sunt mana in mana cu puterea si s-au inteles dinainte cine castiga...

gEB, a fost 50-50 intr-un sondaj, 50.7 la 49.3 in altul. Nu se stie fiecare cum socoteste sau face rotunjiri, si oricum marja de eroare e intre 1 si 2 %, asa ca nu se stie de fapt nimic concret, decat ca trebuie numaratoare.

Posted

Si,ce vrei sa faci,ca daca,esti sarac,si nu ai nici o cunostinta,nu poti nici sa emigrezi,si trebuie sa,traiesti,sa muncesti,si sa platesti impozitele,ca sa sustii,o tara,de hoti,si de demagogi.O tara care este,plin de politicieni,corupti,si micinosi.care traiesc,pe picior mare,din impozitele,platite de noi. :angry:

Posted

Se pare ca in tara asta totul merge din prost in jalnic si de la penibil la tragic, fie ca e vorba de cultura, de politica, de justitie sau de sport. Din pacate pana nu se curata tara de ideologia comnista nu avem ce face. Numai cang generatiile de dupa 89 vor ajunge la putere vom iesi din statutul de "cersetori ai Europei". Cum inainte de anii 2020 nu se va intampla asa ceva nu ne mai ramane decat speranta emigrarii (fie ca plecam la capsuni fie ca plecam la Oxford) sau loto-prono!

Circul cu votarea se apropie de sfarsit si daca s-o uita Dzeu la noi poate nu ajungem iar pe CNN .... :( .

Despre sondajele CURS, IRSOP sau care mai sunt e mult de comentat si chiar nu vad nici un rost.Nu ai cum sa prezici votul a milioane de oameni folosind doar un esantion de cateva mii (parerea mea).

Asa ca baieti....puneti mana pe carte sau pe pix si ne vedem duminca la 6/49! :huh:

Posted

Si iata ca nou presedinte este Traian Basescu, speram sa fie mai bine decat pana acum cu o noua conducere. Cred ca stia el ce stie aseara ca prea calm parea si a zis-o bine ca are 52% cand sondajele ziceau doar 50... Din ultimele date am inteles ca a avut vreo 500.000 de voturi in plus.

Mie mi se pare ciudat insa sa iesi presedinte ales de doar 4.6 milioane de oameni din 18 milioane care pot vota. Ar trebui modificata legea sa te oblige sa votezi, sau sa fie valabila alegerea doar daca voteaza 70% din populatie.

Posted

Ma, cu prezenta asta la vot, stiti voi de cate ture de vot ar fi nevoie sa avem parlament ?

Am vota la fiecare 2 saptamani, ca romanu-i lenes si numa bate din gura, in loc sa-si faca treaba. Noi facem treaba buna numai in strainezia, ca aici ni-i rusine :P

Pe cine o sa propuna Basescu premier ?

Si daca ala nu poate sa propuna un guvern, pe care parlamentul sa-l si valideze ce naiba facem? Alegeri anticipate !! Si iaca asa ne-am intors de unde am plecat :P

Sa vedem ce se intampla pana la Craciun !!

Sper sa traim bine :lol: :D :P

Posted

Nu chiar, am auzit ieri o teorie interesanta pe unul din posturile TV. Se vorbea tocmai de faptul ca daca guvernul nu se valideaza de doua ori, se pot face alegeri anticipate. Si omul asta zicea ca a doua oara sigur se va valida guvernul, pt ca si PSD va vota atunci pt validare... Nu ar fi in interesul lor sa se ajunga la alegeri anticipate, pt ca acum ca Basescu e presedinte, ar castiga Alianta si mai multe voturi in parlament, la fel cum la primarie a castigat basescu si sectoarele si consiliul sub pretextul ca asa poate sa faca o treaba mai buna.

Ca veni vorba, cine credeti ca va fi primarul Bucurestiului?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...