puiuraul Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Sunt total de acord cu tine, cei vinovati sa plateasca.... Nu asta e problema: acest scandal, artificial si lipsit de dovezi pe care sa se bazeze, nu face nimic altceva decat sa taie o rana adanca in imaginea Romaniei. Si sa nu crezi ca nu stiu a cui sunt televiziunile. Cu toate asta mi se pare mult mai jignitor (pentru mine, ca roman) cand il vad pe basescu cum in fiecare interviu, dezbatere incearca sa manipuleze. Recunosc ca a avut o campanie foarte solida care a avut foarte mare succes la tineri, dar aceasta campanie a fost incredibil de murdara si unori ilegala, din acest punct de vedere apreciez calmitatea cu care a reactionat PSD-ul, tu poti sa ii spui aroganta. Osirius, poti tu sa imi spui ca un om care foloseste un asemenea vocabular, are o astfel de atitudine fata de contra candidatii si chiar fata de parteneri, se arunca sa faca asemenea acuzati fara sa aiba minimum de dovezi (fizice, martori etc.), care arunca fara a clipi cuvinte jignitoare atat personalitatilor din romania cat si celor internationale (vezi privatizarea distrigaz bucuresti), este capabil, potrivit a fi presedintele acestei tari? nu mai zic nimic de nici un alt candidat........ dar este un om care apeleaza la astfel de mizerii demn sa conduca aceasta tara?????????
alex Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Eu am 42 ani si am trait destul,ca sa imi pot da seama ce inseamna industrie.Combinatele siderurgice de la Galati,si Resita,Tractorul Brasov,numele astia nu va sint cunoscute.Acum,U.E si, Banca Mondiala,isi freaca mainile satisfacut ca industriasii de la ei nu mai au concurenta si isi pot face piata industriala dupa placul lor. Romania a intrat in N.A.T.O.,numai pentru,situatia lui geografica,ca Americanii,vor face citeva baze militare la noi, de unde vor putea controla mai bine,Orientul,si Orientul Mijlociu.Dupa mine asta este singul argument,pentru care am intrat in,N.A.T.O. In,Uniunea Europeana,nu vom,,intra'',ne vor baga,pe,,USA DIN SPATE'',pentru ca sintem tot in Europa,si nu se poate sa raminem in afara.Asta i-ar incurca socotelile lor pentru viitor. la felul in care vorbiti(scrieti) sigur aveti 42 de ani . Trist dar acesta este electoratul lui Basescu.
Osirus Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 alex te rog dezvolta un pic ce ai scris, 42 de ani ti se pare mult? putin? (io am 25), ce e trist? P.S.: daca ne referim la electorat, banuiesc ca stiti ca majoritatea voturilor PSD'ului sunt din Moldova, din comune si sate, de la pensionari si de la cei cu studii medii sau inferioare, din pacate acestia sunt mai numerosi decat restu'.
puiuraul Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 o fi ungur........ ca la ei exista numai un gen. Daca nu ma insel. :lol: :lol: :lol:
puiuraul Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 alex te rog dezvolta un pic ce ai scris, 42 de ani ti se pare mult? putin? (io am 25), ce e trist? P.S.: daca ne referim la electorat, banuiesc ca stiti ca majoritatea voturilor PSD'ului sunt din Moldova, din comune si sate, de la pensionari si de la cei cu studii medii sau inferioare, din pacate acestia sunt mai numerosi decat restu'. OSIRUS!!!! Cine citeste printre randuri?????
Osirus Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 lol, pai ma sincer nu ma asteptam sa se lege de greselile de scriere, eram prea concentrat pe aspectul politic
alex Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Daca as avea 42 de ani mi-ar fi rusine ca unu de cateva ori mai mic ca mine sa ma corecteze. daca ne referim la electorat, banuiesc ca stiti ca majoritatea voturilor PSD'ului sunt din Moldova, din comune si sate, de la pensionari si de la cei cu studii medii sau inferioare, din pacate acestia sunt mai numerosi decat restu'. da si de unde stii astea??? astea sunt de campanie . nu uita votul este secret.
Osirus Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 heh, inchipuieti ca se fac publice preferintele electorale pe judete: http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...lectorala.shtml iar cat despre varsta, sex si studii acestea se afla din sondaje, o sa caut pe net sa'ti pun un link
M1nDH4cK Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Daca as avea 42 de ani mi-ar fi rusine ca unu de cateva ori mai mic ca mine sa ma corecteze. De ce consideri ca varsta este un factor decisiv in ceea ce priveste exprimarea / vocabularul unei persoane ? De ce te simti indreptatit sa-l ataci ? M-ai dezamagit la faza asta <_< P.s. : el ce parere crezi ca are despre tine cand se uita la semnatura ta (asta dupa ce l-ai corectat precum educatorul un copil de gradinita) ? P.P.s : Chiar cred ca are peste 30 ani. Un kinder nu gandeste cum o face el. P.P.P.s : toata lumea stie ce parte a tarii l-a votat aproape in unanimitate pe "bombonel". A fost pe toate canalele TV.
Osirus Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 oricum mai inteligent era sa'i judece parerile, nu sa'i analizeze ortografia
alex Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Nu am contestat faptul ca in Moldova sa votat Nastase. De fapt ... nu numai in Moldova. Sincer nu sunt adeptul lui Nastase dar cea ce a facut Basescu in ultimele zile ma dezamagit foarte mult... si aici ma refer la faptul ca a bagat Romania in aceeasi oala cu Ucraina . Inafara de asta campania care se face pe net e sub orice critica ... chestiile alea cu Nastase homosexualul ... sunt penibile ... cine crede asa ceva e foarte naiv (parerea mea). iar cat despre varsta, sex si studii acestea se afla din sondaje, o sa caut pe net sa'ti pun un link Cum cei de la D.A. au zis ca exitpool-urile facute duminica sunt si ele "fraudate" asa pot zice si cei de la PSD+PUR ca sondajele cu studiile , varsta & stuff sunt false... nici una din cele doua alinte nu pot demonstra acest lucru. De ce te simti indreptatit sa-l ataci ? M-ai dezamagit la faza asta <_< Intradevar poate am fost ...
puiuraul Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Sa revenim la subiect: nafara de asta campania care se face pe net e sub orice critica ... chestiile alea cu Nastase homosexualul ... sunt penibile ... cine crede asa ceva e foarte naiv (parerea mea). TOTAL de acord!!!!!!! pe langa asta se mai naste o problema, si ce daca ar fi homosexual, este treaba lui, asta mai demonstreaza niste chestii...... oriunde in lumea civilizata homosexualitatea este acceptata si cei ce fac discriminari sunt sanctionati conform legii, daca nu ma insel char Basescu a declarat ca nu are nimic cu homosexualii (la presiunea moderatorului MTV). Nu e logic sa falsifici exit poll-urile pentru ca s-a ales deja si nu mai ai pe cine influenta. Daca acuzau ca s-au "ajustat" sondajele premergatoare alegerilor mai intelegeam Dar spectacolul asta murdar care il face alianta DA (nu inteleg de ce, disperare ...)ne trage tara innapoi. INVOLUTIA (cine a urmarit campania lui basescu stie) Oricum n-am ce sa spun (ma repet) e o mare rusine si o mare nedreptate ce ne face acum Basescu. Romania nu merita asa ceva. Inca o previziune: Basescu o sa aiba mai putine procente in turul2 decat in primul. (si o sa zica ca acum au fraudat si mai tare) Vai de capul nostru........ cum ne joaca oamenii asta....... Cum a reusit Basescu sa ia atatea voturi????? Poate eau altii aia care au fraudat........ mai sti......... <_<
alex Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Cum a reusit Basescu sa ia atatea voturi????? Poate eau altii aia care au fraudat........ mai sti......... <_< Pana acum singurul prins ca a fraudat a fost acel senator in devenire din judetul Suceava de la D.A. .
Osirus Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 mda, o luam de la capat cu campania murdara, cu Ucraina, cu falsificarea .... etc., consider discutia neproductiva si deci incheiata, ne putem invarti in cerc mult timp, vom trai si vom vedea
puiuraul Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Pacat ca exista unii oameni care nu vor sa vada. -_-
nwradu Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Pai adevarul e ca nu mai avem ce zice, am cam atins toate punctele importante. A fost o discutie foarte interesanta, felicitari Osirus, Puiraul, alex, Mind si Estel pt argumente, sunt fericit ca n-a degenerat in cearta... eu zic sa ne oprim aici pana dupa turul 2 cand mai putem comenta cate ceva... Osirus, de curiozitate, in ce sector stai?
VIRUS Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Pe 12 VOTATI BASESCU....DAK TZARA AR FI CONDUSA DE UN POPONAR( NASTASE) TE-AI *U*E IN CUR ??? NU PREA CRED... ASA CA BASESCU RULEZ
Guest csoki Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 In legatura cu ortografia,mai am de invatat,la scris pe tastatura.De votat nu am votat,pe nimeni, ca nu am participat,la alegeri.Basescu,ar insemna scimbarea de care,dupa mine are nevoie tara.P.S.D-ul si gasca lui Iliescu prea a pus stapanire pe tara,si se considera ,,unicul'',partid care vrea sa faca ,,numai bine'',pentru noi. Pentru asta ar fi bine o scimbare,si daca Basescu este persoana cu care o putem face,atunci trebuie sa ne folosim de acest mod. In 12.Dec.,daca,cistiga BONBONELUL, atunci o sa creasca numai numarul, vilelor si a caselor de oaspeti,pt.,P.S.D-isti.O se mai arunca si la popor cite,un os pe sub masa,ca la cainii.Cite un 50mii,pentru pensionari, cite 100mii, pe salar in fiecare 6 luni.Chiar pentru asta,il voteaza moldovenii si, oltenii, pe Nastase, ca el le va da ajutoare fara sa munceasca.
payneinc Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Cine au votat cu psd ? oltenii si moldovenii ! mai e ceva de comentat ? cred ca am spus tot.. daca poponel castiga alegerile.. emigrez naibii si eu.. verii mei au emigrat toti.. am mai ramas eu .. si voi care mai intrati pe forum... pe batranii care voteaza psd ii inteleg.. nu am pretentii de la ei sa inteleaga ceva din politica.. si chiar din viata intr-o societate capitalista in general... aia nu stiu decat biserica si comunism... gandire 0... dar tinerii care voteaza psd ? astia nu au nici o scuza plauzibila ... decat ca au interesele lor financiare.. cum am cativa la mine in cartier.. firme si contracte cu primariile din jud cta.. mai mult respect am pentru cei care voteaza cu bozgorii decat pt cei care voteaza psd... CINE ARE BATRANI SA-I IMPUSHTE ! POATE SCAPAM DE PSD ! LA ALEGERILE ANTICIPATE ! 1. DJ TIESTO 2. PAUL VAN DYK 3. PAUL OAKENFOLD 3. DJ SASHA Si daca ramuri bat in geam , Si tu votezi cu Bombo , Eu-mi bag sula-n el de neam Si emigrez in Congo !
M1nDH4cK Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 "Cine nu are batrani sa-si cumpere" este proverbul corect. Si este cat se poate de adevarat. Ar fi trebuit sa-ti dai seama de asta pana acum. Saracia lucie in care traiesc (si senilitatea unora) ii fac sa se increada in niste oligofreni de "politicieni" care le promit pensii enorme si medicamente gratuite cat cuprinde. P.s. : Dintre toti batranii pe care-i cunosc indeajuns de bine incat sa-i intreb cu cine au votat, 12 din 14 au raspuns ca au votat fie cu Basescu fie cu Ciuhandu. Doar 2 au votat cu Nastase.
nwradu Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Iata ca tocmai s-au dat exit poll-urile, vad ca Nastase 50.7% si Basescu 49.3%, pe ProTV vad ca din alte surse ar avea chiar 50-50... Pareri?
titao Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 Eu mai sper sa cistige dl.Traian Basescu , deoarece tinerii si orasenii au iesit mai tirziu la vot , iar ultimele sondaje s-au facut la ora 19. :)
Guest csoki Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 era de asteptat ca,P.S.D-UL,sa mai o,incercare sa-si,manifeste puterea,si sa incerce sa,obstructioneze votantii,lui Basescu,sa voteze.