Jump to content
rats

Mergem la VOT?

Recommended Posts

Posted

Yo Csoki, tu unde ai trait in anii 80? Care industrie a fost puternic dezvoltata in Romania comunista? Ai habar ce vorbesti, sau ai stat prea mult sa asculti barfele celor mari ?

Sa aifirmi ca Romania a avut o industrie puternic dezvoltata inseamna ca habar n-ai pe ce lume traiesti! Singura "industrie" bine dezvoltata era FURTUL LA SCARA INDUSTRIALA, si daca te uiti bine, tocmai cei care erau buni "profesionisti" ne reprezinta acum. Iesi si tu putin in lume, sa-ti mai deschizi putin ochii. daca te urci in Viena intr-un tramvai si vorbesti romaneste, o sa vezi cum se feresc oamenii de tine, parca ai avea SIDA. Asta am invatat cu totii si asta facem cel mai bine.

BTW eu am aproape 30 de ani si cam stiu cum a fost pe vremea aia :angry:

Asa ca te rog, revino la realitate. Tot ceea ce stiam noi ca merge bine, mergea prost, ne amageau cu propaganda lor tampita. De aceea azi are PSD asa mare succes in Moldova (fara suparare, moldovenii, dar cam asa este) si in mediul rural.

Eu personal l-am votat pe Bsaescu nu ca mi-ar fi el foarte simpatic, dar eu cred ca e cel mai potrivit din oferta. Are el mutra de marinar, dar ce naiba, doar nu suntem la concurs de Mister Romania 2004 :D

Sincer poate ca un Tepes ne-ar salva again :D

Pacat ca Vadim e asa cum e (daca as spune cum e s-ar chema calomnie :) ) :(

Posted

Nu vrau sa ma bag in discutie (cine a vazut thread-urile pe teme sociale initiate de mine stie de ce), totusi urmaresc cu interes discutia.

Intrebare: Ce parere aveti de declaratiile lui Basescu (de dupa rezultate)?

Posted

Intrebare: Ce parere aveti de declaratiile lui Basescu (de dupa rezultate)?

Parerea mea e ca se face singur de ras cu incercarile astea disperate de a mai atrage niste voturi de la cei care au votat pe altcineva in primul tur. Cica 300.000 de oameni in autocare au mers din sectie in sectie si au votat de mai multe ori... Cum naiba au facut si asta? Un oras cat Brasov sau cat o avea s-a urcat in autocare si a mers prin diferite sectii sa voteze... Incredibil! Vorba aia, cand se duc 3000 de oameni la un meci se vede aglomeratia si grupa mare, dar la 300.000? Nu stiu de unde le scoate, mai ales ca singur care a fost prins sigur fraudand alegerile a fost unul de la Alianta DA prin Suceava, chiar un candidat, care a votat de mai multe ori. E deajuns ca Ucraina s-a facut de ras, nu ne trebuie si noua scandaluri pe tema democratiei mai ales cand suntem in topul tarilor corupte din Europa si vrem sa intram in UE.

Posted

Frumos Radu!

Eram curios daca lumea isi da seama ca ne-a bagat in aceiasi oala cu Ucraina si prin asta ne-a tras cativa ani buni innapoi (din punct de vedere a imagini tarii noastre).

Eu cred ca dupa faza asta, nu mai avem sanse sa intram in UE in 2007. :ph34r:

Mai astept alte pareri.

Posted

Nu cred ca aderam la UE pt ca tara noastra merita acest statut si economia noastra va ajuta mult pe cea europeana... Mai degraba cred ca sunt alte interese pe la mijloc. De ex mie mi se pare ca am intrat suspect de rapid in NATO, dar uite ca in schimb avem trupe peste tot acum. Si daca Spania si le-a retras din Iraq dupa atentatele de la Madrid, si alte tari au mai facut retrageri din cauza ostatecilor executati si ce se mai intampla pe acolo, tara noastra nu cred ca va face la fel daca (doamne fereste) incep sa moara romani pe acolo. Avem niste obligatii acum fata de cei care ne-au sustinut la intrarea in NATO.

La fel si cu UE, multi zic ca intram acolo doar ca piata de desfacere. Doar ca mana de lucru ieftina. Stiu ca a fost o problema cand a aderat Portugalia acum multi ani, si economia slaba portugheza a dus la o cadere importanta a economiei europene. Stai sa vezi cand intram noi... Dar intram pt ca exista alte interese, dupa cum vezi Romania devine o tara tot mai interesanta pe piete precum cea de telefoane mobile, electronice, automobile... si marile companii au de profitat de pe urma noastra. Nu ca ar fi ceva in neregula, asa mergea lumea capitalista, dar ce incerc sa zic e ca probabil guvernul de la putere nu va influenta prea mult aderarea noastra. Personal eu vreau sa intram in UE ca sa trecem si noi la euro (candva) si sa mai scapam de granitele astea, sa poti calatori in strainatate fara probleme daca ai banii necesari. Si poate vor fi mai multe colaborari sau oferte de munca in alte tari cu ocazia asta, desi romanii din domeniul in care ma pregatesc eu (Electronica si Telecomunicatii) nu sunt prea bine vazuti in Europa.

Posted

Sigur ca sunt interese mari si e clar ca Romania are mult mai mult (mai multe) de oferit.

Totusi nu cred ca se grabeste cineva (din afara) sa ne bage in UE, nu exista preiunea unui razboi asa cum a existat in cazul intrarii in NATO (sa nu uitam ca avem totusi o pozitie ff importanta dpdv militar-strategic).

Din acest motiv consider (si impartasesc aceasta opinie cu multi analisti politici - cu experienta- din romania- spre deosebire de mine) ca acest scandal ne-a tras foarte mult inapoi si o sa urmeze niste probleme si scandaluri mult mai mari ce vor pata si mai mult imaginea Romaniei, articole dedicate apar deja in marile ziare internationale si mi-e tare frica ca in curand o sa fie articole comune Romania Ucraina. Atat ne mai trebuie sa creada ca Romania e manipulata de Rusia ca ne-am lins pe bot.

Hai ca m-am exprimat destul si am deviat.

Oricum cine stie cum functioneaza procesul electoral in Romania isi da seama ca sunt aberante declaratiile/acuzatiile lui Basescu (fraudele ce se pot face sunt asa minore incat nici nu merita mentionate).

Mie imi pare rau dar s-a transformat in Vadim-ul ala din 2000.

Ma bucuram acum cateva zile si ziceam ca insfarsit avem 2 mari puteri in Romania in jurul carora s-au polarizat voturile (si avem si noi o scena politica asemanatoare cu cele din tarile civilizate), ma gandeam ca va exista o opozitie puternica ..... acum imi musc limba.

Ne-am intors innapoi........ :( :(

O mica previziune: Alianta DA se sparge dupa Prezidentiale si Basescu o sa fie Tapul Ispasitor.

Posted

O mica previziune: Alianta DA se sparge dupa Prezidentiale si Basescu o sa fie Tapul Ispasitor.

Nu se stie ce se va intampla, pt ca nu se poate stii cine castiga in turul 2. Toti care au votat cu Vadim, cu UDMR, cu Gigi... o sa fie foarte interesant de vazut pe cine voteaza acum.

Cat despre alianta, se poate sparge si daca iese Basescu si daca nu. Aia din PNL probabil ca sunt destul de suparati pe Stolojan ca s-a retras fara explicatii si practic PNL a devenit un fel de vasal al PD acum. Asa ca se pot certa oricum. Si se mai pot certa si pe diferite pozitii, functii... Imi aduc aminte in CDR cate certuri erau, si poate cel mai bun exemplu ca romanii s-au saturat de certurile in parlament pe banii nostri e ca PNT practic a disparut complet de pe scena politica, la fel si Constantinescu si Ciorbea si care mai erau...

Posted

Eu dadeam previziunea aia in varianta ca Basescu pierde alegerile (pt asa sa iasa tapul ispasitor).

Dupa parerea mea, dupa declaratiile pe care le-a facut, consider ca electoratul lui il va sanctiona drastic.

Poate nu toti isi dau seama dar cred ca tineretul care l-a ales il va sanctiona drastic la vot.

Posted

Eu am 42 ani si am trait destul,ca sa imi pot da seama ce inseamna industrie.Combinatele siderurgice de la Galati,si Resita,Tractorul Brasov,numele astia nu va sint cunoscute.Acum,U.E si, Banca Mondiala,isi freaca mainile satisfacut ca industriasii de la ei nu mai au concurenta si isi pot face piata industriala dupa placul lor. Romania a intrat in N.A.T.O.,numai pentru,situatia lui geografica,ca Americanii,vor face citeva baze militare la noi, de unde vor putea controla mai bine,Orientul,si Orientul Mijlociu.Dupa mine asta este singul argument,pentru care am intrat in,N.A.T.O. In,Uniunea Europeana,nu vom,,intra'',ne vor baga,pe,,USA DIN SPATE'',pentru ca sintem tot in Europa,si nu se poate sa raminem in afara.Asta i-ar incurca socotelile lor pentru viitor.

Posted

Raul si radu, va indreptati atentia catre ce nu trebuie, judecati scandalul facut de Basescu, care este absolut justificat, alegerile se fraudeaza din 90 dar nici un candidat nu a avut pana acum sangele si suportul sa le conteste, cea mai buna si evidenta dovada este votul constitutiei care a fost o manarie abjecta a guvernului Nastase (in prima zi s'au prezentat 11% la vot, au prelungit cu inca o zi scrutinul si brusc in a doua parte a celei dea doua zi s'au facut 51%), insa ne fiind un interes politic important s'a trecut cu vederea, mai ales ca urmeaza sa trecem la constitutia europeana in curand, dar sa revenim la scrutinul actual, este copilareasca metoda impusa de guvern cu abtibildul pe buletin (care se poate dezlipi foarte usor) facilitand astfel actiuni gen turismu' electoral, apoi faza cu voturile anulate este iar de toata jena, cum drq sa scada nr. de voturi anulate !!!, explicatia celor de la BEC este puerila (si admitzand ca ar fi reale, BEC refuza sa pedepseasca in vreun fel pe cei care au „gresit” aratand astfel ca sunt mana in mana cu ei), iar in anumite localitati, in special la sate nr. de voturi este de doua ori mai mare decat populatia acelui sat, iar scandalul facut este important pentru a sista o data pentru totdeauna lantul acestor fraude josnice, nu conteaza cat de mic este procentul cu care au fost prejudiciate alegerile si in ce directie, important este sa nu se mai repete, in special la turul 2.

Ati sustinut ca Basescu ne aduce aproape de Ucraina, insa guvernul este cel care ne aduce aproape de ea, folosind aceleasi metode murdare ca ei, iar marea diferenta este ca Basescu nu face apel la actiuni ale populatiei ci la organizatiile statului, deci mi se pare absurd sa sustzi asa ceva.

Frauda electorala nu este evidentiata doar de membrii Aliantei, ci si de mari jurnalisti ai vremii noastre (cei de la BBC nu pot fi acuzati de partinire) sau de alte organizatii ne guvernamentale (Pro Democratia, etc.).

Sper ca m'am facut inteles.

Posted

Osirus, imi place ca ai niste opinii bine argumentate si pari a fi deschis si catre alte idei, nu blocat pe una si buna ca atatia altii cand vine de subiecte politice. Din pacate noi chiar nu putem stii in ce masura s-au fraudat alegerile. Chiar n-am cum sa stiu, si sa zic ca PSD sigur a facut manevre doar pt ca multi din membrii partidului se trag din vechiul guvern comunist sau sunt baroni locali e cam pueril, in absenta unor dovezi. Caci pana una alta nu sunt dovezi, doar argumente (bune ce-i drept, dar nu definitive) de genul abtibildul se poate scoate usor (asa e, eu le-am dezlipit deja pe alea de la primarie si constitutie si la vot acum nu m-a intrebat femeia aia daca nu cumva am mai votat la alte 2 sectii deja).

Personal n-am nimic cu Basescu, nu cred ca viata mea se va schimba prea mult indiferent cine iese presedinte (e drept ca Basescu ar arata mai ciudat langa Chirac si Bush si regina Angliei, e mai bun de primar, zic eu)... Dar mi se pare ciudat ca un om care aspira la functia suprema in stat sa ajunga sa foloseasca asemenea vorbe si acuzatii ca Basescu. Ii acuza pe aia care au facut programul pe calculator de centralizare a voturilor ca l-ar fi facut cu mici "ajutoare" pt PSD, cand acelasi program a fost utilizat si la alegerile pt Primarie si aceeasi firma a facut tot sistemul informatic al Primariei. Iar sa spui cuvinte si expresii urate despre prim-ministrul in functie si despre ministrul de externe mi se pare inacceptabil. Nu stiu daca te uiti la CNN, dar eu ma uit destul de des si am observat ca strainii nu folosesc niciodata cuvinte urate cand vorbesc despre alti candidati. Exista respectul pt un om care a ajuns intr-o functie. La noi, la stiri auzi ca "Iliescu a facut ceva" pe cand la straini se vorbeste cu "Domnul presedinte Bush". La noi, cel mai usurel cuvant folosit a fost "plangaciosi" si zic nu de Basescu, care sa zic ca si-ar permite, ci de Cosmin Gusa, un purtator de cuvant al partidului. Mai rau ma enerveaza aspectul asta, vorbitul ca la usa cortului la cel mai inalt nivel in stat... cum sa te respecte altii cand tu spui cuvinte grele despre ministrii sau candidati, lucruri preluate imediat de presa straina?

Si uite, in USA, Kerry a pierdut presedintia din cauza a 136.000 de voturi cat a avut in plus Bush in Ohio. 136k intr-un stat de multe milioane de locuitori, altfel nu avea 22 de voturi electorale (doar California si Florida au mai mult, daca nu ma insel, majoritatea statelor au in jur de 4-5 voturi). Si Kerry nu a inceput sa faca scandal desi s-au raportat numeroase fraude, de genul trecerea voturilor unui candidat in coloana celuilalt candidat, sau nefunctionarea unor masini de vot. Pur si simplu a zis omul ca fraudele nu ar putea fi atat de substantiale incat sa conduca la un rezultat diferit, si s-a recunoscut invins inainte de numaratoarea finala a voturilor. Cu alte cuvinte, a pierdut, dar a facut-o ca un om care lupta pt pozitia cea mai inalta in stat. Nu s-a apucat sa injure si sa acuze si sa se agate cu dintii.

La noi inca e buna situatia, stai sa vezi dupa turul 2. Daca va castiga Nastase pai se ajunge la ciomageli in strada. E un articol in Libertatea de azi in care Basescu zice ca nu cere ajutorul populatiei decat in cazuri majore, cu alte cuvinte nu i-ar parea rau daca ar iesi lumea in strada pt el. Tot acolo zice cum Basescu a acuzat si BEC si a fost pus la punct de ei, acum isi cerea scuze. Lumea zice ca acuza si face ca toti dracii zilele astea, ca sa mai atraga din electoratul lui Vadim... dar, repet, asemenea manevre nu-si au locul la nivelul acela si nu sunt sigur ca acesta este omul pe care il vreau presedinte.

Posted

Raul ai dreptate, mai bine dormim, era reclama aia cu FNIu' care vegheaza (si ati vazut ce au patit cei care s'au increzut in ei)

P.S.:

ce nashte somnul natiunii?

Posted

radu in oarecare masura ai dreptate, insa atata timp cat accepti ca alegerile au fost fraudate (repet, nu conteaza in ce masura si in ce directie) nu poti sta cu mainile in san zicand ca oricum nu ieseau ailalti, iar singurii in masura sa fraudeze in vreun fel alegerile sunt cei de la putere nu cei din opozitie.

Intradevar, Basescu are un stil aparte, al lui, agresiv, dar nu sustine solutiile extreme si ideile deplasate (deci analogia cu Vadim mi se pare falsa), si eu mi'as fi dorit sa fie prim ministru (unui om care a fost capitan de vas la o varsta frageda, apoi primar de capitala 8 ani, nu i se pot imputa calitatile de bun manager) decat presedinte, dar aceasta este situatia data, in spectrul politic actual consider ca este singurul viabil, mare pacat ca Stolojan a fost scos in aceasta perioada din viata politica, dar sa recunoastem daca ar fi avut un glas stins si bland, nimeni nu l'ar fi luat in seama.

Cazi intr'o mare capcana cand spui ca afara „exista respectul pt un om care a ajuns intr-o functie”, deoarece la noi in tzara sunt o mana de oameni care merita respectati pentru locul si felul in care au ajuns in diferite functii, iar acestia nu se gasesc la putere (cred ca sti foarte bine ca locurile in parlament se cumpara pe bani grei, iar accesul in orice functie in general se face pe baza nepotismului), mi se para hilara comparatia intre Iliescu si Bush sau alegerile din Romania si alegerile din state.

Posted

Si campania murdara (gen actiunea SMS) continua..... pe E-mail, IRC, Hub, mesangere etc. :

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic> Am vazut in ziar ca pe 4 decembrie la ora 23:00, pe postul Prima TV, vor fi aratate casetele in care Adrian Nastase (candidatul la postul de presedinte) a fost filmat in activitate sexuala pasiva cu alt barbat. Trimite acest mesaj la toate cunostintele tale! Mai bine sa se convinga o data pentru totdeauna ca Adrian Nastase este homosexual pasiv decat sa fie prea tarziu pentru viitorul Romaniei. Trimte acest mesaj la toate cunostintele ACUM!

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic> CE E CU ASTA?

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic>  E ADEVARAT SAU NU?

<[RO][TM][RDS]-=Infinity=-> esti un destept Djmagic

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic> E PE BUNE?

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic> :)

<[RO][TM][RDS]-=Infinity=-> din acest moment faci parte din campania murdara a lui Basescu

<[RO][TM][RDS]-=Infinity=-> ai fost manipulat

<[RO][TM][RDS]-=Infinity=-> felicitari

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic> DECI E VRAJEALA ?

<[RO][TM][RDS]-=Infinity=-> chiar asa de naivi sun romanii?

<[RO][bR][GENIUS]DjMagic> PAI AM PRIMIT MESAJUL ASTA PE NET

<[RO][ASTRAL]Hellion> SI TU IEI DE BUN TOT CE PRIMESTI DA PA NET IN MAIL????

si discutia continua, si aici si in multe alte locuri.

Eu m-am saturat sa trag concluzii......... trageti-le voi.

Posted

ah si pomenisei ceva de BEC si de Libertatea, am urmarit conferinta de presa in care se balbaia presedintele BEC, nu m'a convins deloc, iar Libertatea ar trebui sa sti ca este un ziar vandut, daca iti amintesti in Libertatea a aparut un asa zis dosar in care se dovedea ca Basescu a fost in securitate, acel dosar putea fi eliberat doar de o anumita arhiva a armatei din Ploiesti la care aveau acces doar cei de la putere, in special ministrul Pascu, iar singurii care au acceptat sa difuzeze acel document au fost Libertatea si inca un ziar obscur al puterii

Posted

Somnul,natiunii inseamna neinteres fata de soarta romanilor.Oameni sint prea preocupati de munca lor,si de supravietuire in conditiile de aztazi din Romania.Prea preocupati ca sa aiba cu ce plati facturile lunar,care depasesc salariul minim pe economie. Ma refer la cei ce muncesc cinstit,la un patron sau la stat.Cei ce au cite un bisnitz,sau o afacere cit de mica sint,preocupati sa caute solutii,cum se fenteze statul cu impozitele.Miliardarii si politicienii mai au timp sa se ocupe de soarta tarii.Ei n-au nici un interes ca sa fie,stabilitate si liniste,ca in acest caz,romanii i-si dau seama ca sint furati si inselati zi de zi,de ei. Fiecare se intereseaza numai de el insusi,si nu-l mai interesaza daca vecinul sau concataceanul lui moare de foame.Lui sa fie bine si punct.

Posted

raul, cunosti miile de fluturashi in care Alianta era improscata cu rahat de catre PSD si culmea, semnate si atribuite asociatiei Pro Democratia (care s'au dezis categoric de ele)??? sau poate vrei sa vezi ziarul pe care l'am primit in cutia postala cu o zi inainte de alegeri?

P.S.:

chiar sunt curios sa vad daca o sa fie asa ceva la tv....

Posted

Si din nou..........> cata naivitate.>>>>>> INCREDIBIL ce usor pot fi manipulati romanii :(

Nu stiu cum de n-a castigat Basescu.........

Osirus: tu ai primit mesajele pe telefon, ai vazut fluturasii cu Nastase dupa gratii? ai vazut ce am scris mai sus?

Ai vazut ce campanie a avut alianta DA?

Ai vazut tu vre-un reprezentant al aliantei sa vorbeasca despre planuri, strategii etc. Eu nu l-am auzit pe basescu decat scotand ochii psd-ului cu un limbaj total neadecvat. Nici nu cred ca au vreo idee ce sa faca cu tara asta si char daca o au, numai ei o stiu pentru ca au fost prea ocupati sa arunce cu noroi in toate partile (si unde nu exista noroi l-au creeat) in loc sa explice ce vor si ce pot sa faca pentru Romania.

Imi pare rau Osirius dar nu incearca sa fi mai obiectiv (incep sa te suspectez ca esti bagat in vre-un partid)

Daca incerci sa te deslipesti de idei preconcepute si sa privesti in ansmblu iti dai seama de mult mai multe chestii.

Dupa parerea mea trebuie sa fi extremist sa il mai alegi pe Basescu dupa reactia care a avut-o la aflarea rezultatelor si in zilele urmatoare. Comportamentul lui lasa de dorit, lipsa totala de profesionalism.

Ce sa mai zic......... sa mai zic ca au controlat ei 1000 de nume de pe listele suplimentare din bucuresti si au ajuns la concluzia ca 7% au votat de 2 ori (din aia 1000) si dupa aia au concluzionat in continuare ca sunt 7% pe tara..........

Sa mai zic ca aceste acuzatii nu iti poti permite sa le aduci asa aiurea, numai sustinute de dovezi.

Sa mai zic ca Basescu vorbea de dimineata de plangerea depusa la bec, a declarat in toata presa, presa se duce la bec si acolo nici o plangere, plangerea ajunge seara adusa de vicele de la pd sau asa ceva.

Sa mai zic ca s-a furat, de ambele parti, da nu asa incat sa se poata modifica rezultatul......au furat si unii si alti. Cine cunoaste cum se desfasoara procesul electoral in Romania stie ca furturile ce se pot face sunt asa de mici incat nici nu merita luate in considerare.

Basescu si-a dat arama pe fata, dupa parerea mea s-a transformat si continua sa se transforme in Vadim, cum a fost el in anul 2000. STOP

Posted

admit ca Alianta s'a axat in campanie pe sublinierea nedreptatilor facute de PSD in trecut, asta deoarece sunt putini cei care cunosc in profunzime marlaniile facute de ei (ar trebui sa citesti Catavencu pentru a putea judeca corect situatia) si pentru ca pe PROTV (post cu mari datorii la stat si avut la mana de guvern), pe Antena 1 (post al lui Voiculescu din PUR partener cu Nastase) si pe TVR1 (vocea partidului) apareau maretzele realizari ale guvernului, cum a dat el lapte si corn la saracii copi (doar prin firme fantome cu comisioane grase), cum a construit sute de sali de sport, cum va dubla salariile si alte aberatii.

cat despre mine, crede'ma ca nu sunt in nici un partid, si sunt perfect obiectiv, pot recunoaste carentzele de imagine ale lui Basescu dar acestea sunt net inferioare arogantzei si caracterului lui Nastase, dar sa spui ca trebuie sa fi extremist pentru a'l vota pe Basescu denota un mod artificial de a privi lucrurile, si desi urasc sa'mi reiau ideile totusi repet ca NU CONTEAZA IN CE MASURA S'AU FRAUDAT ALEGERILE , important este ca s'au fraudat, iar cei vinovati trebuie sa infunde puscaria, pentru ca asa ceva sa nu se mai repete

Posted

Si uite, in USA, Kerry a pierdut presedintia din cauza a 136.000 de voturi cat a avut in plus Bush in Ohio. 136k intr-un stat de multe milioane de locuitori, altfel nu avea 22 de voturi electorale (doar California si Florida au mai mult, daca nu ma insel, majoritatea statelor au in jur de 4-5 voturi). Si Kerry nu a inceput sa faca scandal desi s-au raportat numeroase fraude, de genul trecerea voturilor unui candidat in coloana celuilalt candidat, sau nefunctionarea unor masini de vot. Pur si simplu a zis omul ca fraudele nu ar putea fi atat de substantiale incat sa conduca la un rezultat diferit, si s-a recunoscut invins inainte de numaratoarea finala a voturilor. Cu alte cuvinte, a pierdut, dar a facut-o ca un om care lupta pt pozitia cea mai inalta in stat. Nu s-a apucat sa injure si sa acuze si sa se agate cu dintii.

:ph34r:

Posted

puiule tu citesti printre randuri? n'ai vazut ca am argumentat asta mai sus, afluxul tau de smilies ma pune pe ganduri relativ la maturitatea ta

Posted

Pai daca e sa vorbim despre campanii murdare, DA castiga detasat la capitolul asta. Nu vezi ce au lansat zvonuri ca ar fi Nastase homosexual, intr-un moment cand in intreaga lume exista campanii impotriva discriminarilor rasiale, sexuale, etc... Zvonuri despre filme in care apare Nastase cu barbati, ba chiar am primit o carte postala in care se zice ca bunicii sunt tigani, ca a furat, a facut... cui ii pasa ce sunt bunicii, ideea e sa arati ca nu e bun pt slujba pe care o vrea. La fel si cu Basescu, nu ma intereseaza daca a fost securist cate vreme face treaba bine.

Eu chiar ma intreb pe cine are DA sa puna ca ministrii pt formarea unui guvern. In afara de Mona Musca din PNL, care e cunoscuta numai pt afirmatia ei despre Petre Roman ca "o tine sus si tare" si aparitii la emisiuni gen 3x Femeie, cine mai e? PD pe cine are? Din cate tin minte de pe server, stiu ca esti din Bucuresti, Osirus, dar nu stiu in ce sector stai, eu in 4. La primarie a iesit Inimaroiu si de atunci tot ce am auzit despre primar a fost in ziare, ca nu e niciodata de gasit, ca a dat prime imense la secretare si apropiatii, ca si-a angajat niste rude la primarie, ca a stat cateva zile in strainatate la schimb de experienta... dar nimic de bine!

Si sincer am urmarit campania politica vrand sa vad ce ne promit fiecare. PSD ca de obicei, o sa creasca aia, o sa scada ailalta, o sa intram... DA a zis acelasi lucru ca si PSD, doar cu o cifra mai mare. Aia cresc salariile cu 200 de euro, noi cu 250. Dam la batrani mai mult cu 50.000 decat ar da PSD... Promiteau cresteri peste tot, dar niciodata nu au aratat cum vor face acest lucru (si doar era in interesul lor sa arate niste date concrete, un studiu, etc). Doar vorbe.

Eu raman la convingerea ca Basescu a avut el ceva de-a face si cu iesirea lui Stolojan din cursa. Un om care se stie bolnav nu se lanseaza in candidaturi ca sa se retraga cu o luna inainte. Cred ca Alianta ar fi avut mai mult succes cu Stolojan in frunte, personal cunosc pe multi care l-ar fi votat si acum il voteaza in schimb pe Nastase. Caci eu il vad pe Basescu perfect pt functia de primar sau prim-ministru, genul care e in stare sa-si suflece mainile si sa iasa sa vada situatia din strada, sa tipe la niste muncitori, sa dea in aia prinsi cu coruptia, ca m-am saturat de reportaje incriminatoare dar fara sa se ia nici o masura. In schimb vrea sa fie presedinte. Nu ma intereseaza cine ia postul si sta la cina cu alti presedinti, ma intereseaza cine face guvernul. Iar Tariceanu are o avere de cateva milioane de dolari, nu sta el sa traga din greu ca deja are de toate. Iar oameni pregatiti ca sa ocupe alte posturi nu prea sunt, partidul e cam injghebat asa... vor fi certuri intre PD si PNL pe diverse functii, disensiuni, scandaluri, motiuni de cenzura toata ziua. Prefer la conducere pe unii care macar sunt uniti chiar daca n-ar putea conduce tara la fel de bine ca DA.

OT: daca ia Basescu presedintia zici ca sunt destinat toata viata sa invat numai langa asta. Cand eram in liceu, in Lazar, il vedeam toata ziua pe la primarie. Acum daca si la Cotroceni vine, cand eu sunt chiar vizavi... o sa cred ca ma urmareste :ph34r:

Apropo, ati observat ca subtitlul forumului este "discutii despre orice joc va place"?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...