Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

where_is_the_spoon

re evaluare kanocinu

Recommended Posts

Posted

neata. in legatura cu http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=434722

noi suntem 7 tipi care folosim acelasi ip (router). acum eu inteleg ca , ce a facut ganja merita banat, si chiar merita. e treaba lui archangel. dar ce e super ciudat, e ca archangel i-a dat parola caracterului Buro. acel caracter Buro (cred ca si ownerul charului ArchAngel poate verifica asta) . acum , ce nu inteleg eu, e ca , charul meu : kanocinu , a fost si el banat. nici un trade, nici o legatura nu e intre ArchAngel/Ganja si kanocinu / buro. cum , din toate charele logate de pe acel ip (ps, voi nu vedeti mac-urile?) ati ales un cont care nu avea legatura cu nimic. tind sa cred , ca -ija- a vazut ca era cel mai dezvoltat cont si l-a banat. dar nu inteleg de ce (cel mai dezvoltat :1 rr). inca o data , ce treaba are contul meu , cu acea plangere? daca e nevoie , pun o poza cu routerul in care se pot vedea ip-urile si mac-urile conectate. si inca un lucru: nu vad la regulament pedeapsa pentru `nesimtire` . prin absurd sa spunem ca avea vreo legatura (si nu are) s-a dat o pedeapsa exagerata pentru ceva care nu e metionat in regulament. rog adminii sa analizeze iar legatura dintre `kanocinu` si cei 2 din acea plangere, si , sa-si dea seama, ca in afara de ip (care din nefericire e de pe acelasi router) nu e nici o legatura. daca vroiam sa fac o nesimtire, foloseam un proxy , si un cont facut de pe un proxy , si gata (daca ne nevoie , va fac o proba). va rog sa analizati inca o data si sa vedeti ca acel cont a fost banat pentru simplul fapt ca era acelasi ip. inca un lucru. daca faceam eu vreo prostie de pe contul meu, era destul doar sa dau un enable si disable la placa de retea , si aveam alt ip (am ip routabil). cred ca mai multe nu pot fi spuse, care sa ma ajute pe mine sa pot juca iarasi.

Posted

Cont Ganja 16-Feb-2012 06:20:23 disconn server #2

Cont kanocinu 16-Feb-2012 06:20:47 connect server #2

Cont kanocinu 16-Feb-2012 06:46:40 disconn server #2

Cont Ganja 16-Feb-2012 06:47:43 connect server #2

Si mai sunt astfel de conectari:) zici ca nu ai nicio treaba cu Ganja si te muti de pe un cont pe altul.

Posted

noi suntem mai multi care jucam , dupa cum am zis , dar eu sunt coleg de apartament cu ganja . el , dupa cum si ownerul de drept al contului ArchAngel v-ar putea spune , au avut o intelegere. in seara aia ma mai duceam la el in camera sa-mi arate wizzu` nou care l-a primit. el intradeva a facut mismasuri cu acel cont, dar nu din apartament de la mine. nici nu stiam ca-l posteaza pe archangel , ca ii spuneam sa nu o faca . dar , te rog , pune-te si in locul meu si vezi , `kanocinu` nu a avut parte de nimic , iteme , nici trade nu am dat lui archangel. eu mi-am facut cont , si intr-un rr mi-am luat si arma ok si set ok , si acum am fost banat doar pentru ca impartim acelasi ip. am atasat o poza , in care se vad cate ip sunt in `acelasi loc`. nu ne mutam de pe un cont pe altul , pus si simplu , el venea cu laptopul la mine si incercam sa facem un pt cu noul wizz. va rog sa intelegeti ca nu am de a face nimic cu intelegerea lor. daca e nevoie , am sa vb cu ownerul de drept a lui archangel , si il rog sa va explice intelegerea dintre el si ganja / buro pe care a avut-o. si el , si mai multi din guilda heaven pot confirma si stiu ca noi eram 2 tipi separati. si repet, daca vroiam sa fac `prostii` puteam , macar dadeam din router pe direct la mine , sau foloseam stick-ul rds care-l am , sau un proxy , dar eu nu am nici o legatura cu acea problema. eu chiar m-am inteles bine cu ownerul lui archangel si dupa `eveniment`. te rog inca o data sa-mi scoti banul , cu angajamentul ca la urmatoarea `prostie` , injurii , pk , sau scam , sau orice alta prostie sa primim filtru. eu am vrut sa-i invat mu pe niste colegi , si eu acum sufar pe prostia lor.

poza cu routerul (la care se adauga pc-ul meu legat direct si care nu apare acolo)

Posted

imi e destul de greu sa ma uit pe forum sa vad cum altora li se raspunde , dar mie nu-mi zice nimeni nimic. nu e destul ca am fost banat doar pentru ca sunt legat la router cu altcineva ? mai merit sa fiu tinut si in ceata? serios. nu e frumos. as vrea sa pot juca pe caracterul si pe contul unde nu am gresit cu nimic , nu am furat nimic, nu am injurat nu am dat pk. doar ip il impart cu mai multi care joaca mu. am fost banat doar pe dovezi circumstantiale. nu e corect deloc. nu e corect nici ca unora li se raspunde, si pe mine ma ignora toti.

Posted

serios .. nu e de bun simt ce se intampla . se rezolva contestatii depuse inaintea , si dupa mine , si mie nu-mi spune nimeni nimic. am fost banat FARA un motiv exact. repet , nu am nevoie sa rulez mu de pe acelasi pc. in caz de s-a gandit cineva ca asta am facut , imi e super usor sa-mi pun un proxy si sa fac prostii de pe ala daca vroiam . era ok si frumos din partea ta , ija, daca imi spuneai ceva. am muncit din greu pentru caracterul meu si acum stau si ma uit la el banat, repet , fara motiv ca ar fi facut ceva , si banat pentru ceva ce nu e specificat in regulament...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...