Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Antinevralgic

injurii

Recommended Posts

Posted

poza :

http://www.imagebam.com/image/400414175332160

as dori sa stiu daca poate sa ia suspend pentru asa ceva... eu consider ca e o injurie iar eu nu accept ca un pustan de nici 14 ani sa ma injure ..si mai ales sa vorbeasca in halul acesta..:)

PS: daca voi considerati ca nu a injurat, atunci eu retrag...

Bine ca l ati bagat in seama !E de la voi din guild..spalati va hainele acolo nu pe forum! Da i X si gata! sau alt f4 (o pauza de 5 min) .si nu te mai injura nimeni! chat off si nu te mai injura nimeni!!

Atitudinea lui oricum a fost una jignitoare!

Posted

poza :

http://www.imagebam.com/image/400414175332160

as dori sa stiu daca poate sa ia suspend pentru asa ceva... eu consider ca e o injurie iar eu nu accept ca un pustan de nici 14 ani sa ma injure ..si mai ales sa vorbeasca in halul acesta..:)

PS: daca voi considerati ca nu a injurat, atunci eu retrag...

Bine ca l ati bagat in seama !E de la voi din guild..spalati va hainele acolo nu pe forum! Da i X si gata! sau alt f4 (o pauza de 5 min) .si nu te mai injura nimeni! chat off si nu te mai injura nimeni!!

Atitudinea lui oricum a fost una jignitoare!

cu tot respectul ma nenica, am si eu o varsta, probabil ca pentru voi e irelevant, insa eu NU accept ca un "puradel chihuahua" sa`mi vorbeasca in halul acesta ..am ceva ani carati in spate, acest copil ar trebui sa fie "putin mai mult manierat" chiar si cand vorbeste cu colegii din Guild..

si cred ca un "mic" suspend nu`i strica, poate asa va putea invata intre timp bunele maniere ..ca deh, dupa aia i se urca la cap ..

Posted

ciumpalacule nu e prima ta abatere de injurii in guild stiu sigur 3 guilde unde ai fost dat afara pt asa ceva..mai bine stai fara guilda.

ca sa`ti fie clar, nu am fost dat afara..am iesit eu, pentru ca nu aveai cu cine sa vorbesti ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...