Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest taranuldelatara

...alt admin...

Recommended Posts

Guest taranuldelatara
Posted

http://img690.imageshack.us/img690/1899/screen021607060012.jpg

Posted

e clar ca a fost contul spart... si si-a facut guild admins sa nu se vada ce a furat de pe char... as vrea ca cineva sa verifice log-urile si sa dea SS si celui care a facut asta, pt ca nu mi se pare normal sa scape nepedepsit. Nu cumva e acelasi care a postat?...

Warn UP presupun ca e musai... :whistle:

Posted

Buna Ija,

SS va lua, asta nu neaga nimeni, dar poti verifa tu sau colegi tai ip-urile care au fost conectate pe sm ArchAngel la acea ora. A fost cineva pe cont si nu proprietarul, inca nu stim cine/cum a reusit sa faca rost de datele contului, dar am o banuiala ca cel care a postat a fost si pe sm in acel moment, in plus chiar cu cateva minute inainte de acest post a aparut si acest post la Vanzari...De pe cont au fost sterse toate char si totodata a fost golit.

Multumesc.

P.S. Daca tot sia facut G [Admin], de ce a venit doar la tarcul ala?..de ce doar tu il postezi pentru asta?...cu un singur print

P.S.2. Caracterul de pe care a fost facuta poza e non rr. Cum poti avea un staff identic cu cel ce era pe contul lui ArchAngel, staff care pica din book +4...

Sunt multe semne de intrebare, am postat ce aveam de postat, asteptam decizia unui Admin.

Posted

ArchAngel 40 de zile suspend pentru guilda admin.

E treaba voastra sa aveti grija de conturile voastre.

In schimb nesimtirea chiar nu o suport.

Ganja 60 de zile suspend pentru nesimtire, intri pe ArchAngel si tot tu il postezi?

Suspendurile nu se opresc aici, urmeaza sa mai verific ce si cum, mai apar cateva conturi.

LE: Suspend 60 de zile si pe kanocinu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...