Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bic

[Rezolvat]Pityc - DriveBy

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Bic

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Pityc

Screenshot-uri:

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): dribeby

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Martori: -

Posted

Am fugit dupa tine o ora pana sa te prind...mai aveam un coleg dar a murit.Tu de la wanted 10 ai fugit ba cu shamal ba cu infernus ba cuu nrg pana a scazut wantedu la 5.Eu in momentu ala ramasesem singur si alta solutie sa te prind nu aveam.Oricum imi asum greseala,dar dupa ce ca tu faceai non fp ca dadeai /q cand eram langa tine si iti bubuia masina,sau fugeai cu shamal tot pe mine ma postezi ca incercam sa te prind.In orice caz imi accept pedeapsa.M-am lamurit ce fel de om esti. :dontknow:

Posted

cel care a fost cu pityc eram eu dar am fost omorat. pe langa ca suspectul dadea /q in situatiile cand era sa fie omorat sau ca fugea cu shamal stiind ca noi nu avem rank pt hunter sau hydra noi ar fi trebuit sa ii facem lui post dar acest lucru nu s-a intamplat . si dupa cum spuneam i-am zis lui pity pe /r sa il omoare cumva

Posted

Imi accept pedeapsa care o as o decideti,dar va rog fiti si voi intelegatori ca dupa o ora in care il urmarim,am cedat si eu.Dupa ce vad ca da /q de 2-3 ori cand in sfarsit il prindeam,va dati seama ca nu mai eram in cea mai buna stare. :crybaby:

Posted

Se pare ca faza aceea cu /q nu e adevarata.Imi pare rau ca am spus asa ceva fara probe.

PS:Imi pare rau ca am mintit,si ca l-am pus si pe tonytza sa faca asta,pentru a mai imi micsora din pedeapsa...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...