MazaBoY Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 De unde atatia bani :| Alta data cand lasi la vanzare mai scoate elitu.. :tiphat:
Guest Iubaretul2 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 De unde atatia bani :| Alta data cand lasi la vanzare mai scoate elitu.. :tiphat: ala nu e store lu Nelu86. asta e vanatoare curata pretul e pe un item din storele lui dl.
MazaBoY Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Si in alte cazuri cum au fost postati :).Nu e nici o vanatoare pretenas. :bananadance2: EDIT: Plus ca daca aveam eu store deschis cu elltie mie nu imi arata pretul exagerat doar la ceilanti playery.Plus ca nu se vedea ca am deschis store nu scria nimic la nume cum scrie deobicei cand e store deschis...
Guest Nelu86 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Sper ca te simti implinit :) Nu eram eu pe pe cont pentru ca nu mai joc.. dar nu asta este important.
Guest Iubaretul2 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Si in alte cazuri cum au fost postati :).Nu e nici o vanatoare pretenas. :bananadance2: EDIT: Plus ca daca aveam eu store deschis cu elltie mie nu imi arata pretul exagerat doar la ceilanti playery.Plus ca nu se vedea ca am deschis store nu scria nimic la nume cum scrie deobicei cand e store deschis... Nelu86 are numele de la store " cumpara" si acolo scrie altceva si 2 la mana..chiar daca ai store activat la tine..poti sa vezi pretul. Si in alte cazuri cum au fost postati :).Nu e nici o vanatoare pretenas. :bananadance2: EDIT: Plus ca daca aveam eu store deschis cu elltie mie nu imi arata pretul exagerat doar la ceilanti playery.Plus ca nu se vedea ca am deschis store nu scria nimic la nume cum scrie deobicei cand e store deschis... Nelu86 are numele de la store " cumpara" si acolo scrie altceva si 2 la mana..chiar daca ai store activat la tine..poti sa vezi pretul si 3 daca era store lui nelu86 aveai optiune de Buy...care nu exista in poza. si 4 scrie CLAR Personal store. deci succes la 60 de zile.
ija4ok Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nelu86 60 de zile suspend pentru macro/bot. Iubaretul2 doar prostii ai scris mai sus. (5 zile pauza pe forum pentru post neimplicat).