oldGard Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Postez la Banati deoarce nu sunt de acord cu ce ss a oferit oick in plangerea MEA .Ne fiind multumit am dreptul sa postez aici. multumesc Buna ziua am facut si eu o plnagere : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=434629 ce vb eu pe pm e stric personal nu e trb voastra... daca cenzuram mi se cerea sa pun poza originala. . daca postam pe weed mai ziceai. dar nu .. eu l-am postat pe Crixus.... E o discutie stric persoanal.. Regulamentul legat de limbaj este facut pentru a nu exista jingiri intre doar persoane. odata ce eu nu postez ca unu ma injura de mama sau ma injura cum vrea el.. cu atat mai putin limbaj presucratat.. acesta facand o pe private si nu deranjeaza pe nimeni doar eu vad ce zice aceea pers . nu vad de ce sa primasca ss.... chiar nu e treaba voastra ce vb eu pe private Chiar e nevoie sa iau toate plangerile de la inceput acestui db sa le pun la reevaluari sa va arat ca nu se da ss pt chesti de genu ??? Sa va arat printuri cu injuraturi de mama si etc care nu au primit ss ??? Sa rezolve plangerea un moderator vechi nu cei desemnati anu asta ! P.S : oick chiar nu e nevoie sa caut pe forum unde scri tu ca imediat la acordarea ss ului tu intri si le dai d/c sau e nevoie sa arat print cand astia ma apeleaza avand ss ?
oick Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Cand se poate intru, cand nu, nu. Va posta un alt moderator decizia la reevaluarea ta.
ija4ok Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Crixus suspend modificat in 10 zile, e mai mult limbaj decat jignire. Weed25 suspend scos.