Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eagles

un viitor gunit

Recommended Posts

Posted

Sunteti foarte rautaciosi , omul nici nu stia ce face acel clicker.

Drept urmare uite discutia :

CatyDeea PitbuLL: <ding>

Kimmy D: Buna

Kimmy D: uite clicker-ul.

CatyDeea PitbuLL: pot intra cu 2 caractere?

Kimmy D: Nu , poti sa-l folosesti numai

Kimmy D: cu functia de clicker

CatyDeea PitbuLL: pentru ce se ia suspend?

CatyDeea PitbuLL: pi eu vreau sa intru cu 2 caractereee

CatyDeea PitbuLL:

Kimmy D: pentru clickerul care il ceri tu si faptulc a vrei sa intri

Kimmy D: cu 2 caractere

Kimmy D:

Kimmy D: clickerul daca te prinde cu meet player , ca iti scrie undeva elite ( cand intri in joc) , ca ai move to

Kimmy D: iti dau 60 de zile suspend

CatyDeea PitbuLL: am inteless

Kimmy D: iar faptul ca intri cu 2 conturi se ia 99

CatyDeea PitbuLL: crezi ca iau suspend akm ?

Kimmy D: Sincer nu stiu asteptam sa vedem daca posteaza cineva

Kimmy D: daca posteaza intri si u si iti ceri scuze , desi nu vad dc sa-ti dea suspend doar ai cerut

Kimmy D: nu ai folosit

http://imageshack.us/f/812/cataat.jpg/

ps. Inca un topic inutil.

Posted

Cum sa ti`o faci cu mana ta,,,sa nu vezi cat esti de prost, apoi sa vi in joc sa spui ca "vin cu preluare,la toata g", ca sa te razbuni pentru prostia ta :))?? :|))

:violent: :violent: #-o

" Uitati ce destept pot sa fiu : pun singur poza sa va arat cat ma duce capu! "

Cica`l invata pe ala :)) si el nu stie pentru el :))

Sti ca e un proverb nu? cu fudulia :)) #-o

Posted

pai nu a zis deja ca va prelua tot cdcd de acum inainte :))

Ce caracter are :)))

Cum sa te razbuni pe cdcd pentru ca te`ai postat singur?=)))))))))))))))

Sa fi atat de mandru de ceea ce faci =)))

Posted

poza streasa era o gluma dar ce stie prada

Era o gluma?

Vezi ca ai un topic deschis de tine "protest impotriva afk tools",intra acolo si spune ca este tot o gluma!

Cine incurajeaza acum afk tools?

Mai incape atata prostie in tine?

Ar trebui sa primesti un "big warn down" pentru aceste topic`uri !

ps:pune mana pe un abecedar!

Posted

Evident c-o sa zica: Eagles - x zile suspend.

Eagles - xx zile suspend. *

db trecut prada am platit sa nu ei ss acuma esti javra sa incerci sau te pui tu bine cu cineva ??

erai altul acuma esti doar un nimic

acuma esti cdcd pur sange db trecut imi spuneai sa merg in angelick sau ai uitat ???

iau ss pe mare lucru dar pana la urma te prind eu cu ceva sau pe cei din cdcd numai iert nimic

Posted

db trecut prada am platit sa nu ei ss acuma esti javra sa incerci sau te pui tu bine cu cineva ??

acuma esti cdcd pur sange db trecut imi spuneai sa merg in angelick sau ai uitat ???

iau ss pe mare lucru dar pana la urma te prind eu cu ceva sau pe cei din cdcd numai iert nimic

h'ai nu te apuca sa plangi acuma,, asta e, iti meriti SS care o sa ti se dea

Posted

Da`ti un refresh inainte sa vb!

1 - Eu pe db trecut am avut ss doar pentru pk pe spot cu alt char,ks golden si nefondata!Nu ai platit tu vre`odata pentru mine sa nu iau ss!

2 - Sa ma pun bine cu cine? cu -ija-? daca este cu mine in g, crezi ca Tzarul de pe caracterul de joc,este si -ija- (admin) pentru mine? Sau acum cei de mai sus care au pus link`ul postat de tine,se pun si ei bine cu cineva?Mai citeste si tu pe la plangeri!

3 - Nu am uitat,te`am chemat pentru ca eram cu war acolo. Dar intrebarea mea este : "Ce legatura are asta cu topicul tau de aici?" Ca am uitat,ca n`am uitat,ca am fost sau nu,nu aveam voie sa te chem sau? #-o

4 - Cine ti`a cerut sa ierti ceva? Daca pe tine atat te duce capu`,sa generalizezi pe toata lumea,sa bagi in oala un g intreg pentru un simplu player,ca ai tu ciuda pe el.....Sper sa te ierti pe tine cand ai sa te lasi de jocul asta!De inteles,sigur n`ai sa`l intelegi!

ps:Pune frate si tu mana pe un abecedar ca ai 35 de ani si din ceea ce scrii tu,noi citim cam asa

, nu ca tu ai citi altfel!

:tiphat:

Posted

Chiar nu va puteti abtine de la spam si flame ? Pana cand va posta un coleg de-al meu raspunsul in privinta pozelor topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...