eMc Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Numele meu în joc: eMc. Numele EXACT celui pe care îl reclam: Xue Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Descriere? Control de rutina, cand nu is admini online. @Auto-Clicker, specializat pot zice, stie sa scripteze probabil baiatu miscarile is repetate, din locu de unde incepe miscarea acolo revine doar mai spate sau in fata depinde, am incercat sa il lovesc i-am scazut din HP era online, nu o raspuns se vede in poze ca i-am scazut din hp si era putin mai in spate din pozitia in care l-am intrebat: '' ce lucreaza '' ! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nimeni. Martori: Juan, i-am zis sa stea pe TV si sa vada, sa fie martor, fix atunci o intrat pe game... ( daca mai e nevoie de poze mai am. ) Ce incerci sa-mi spui?Spune-mi, cu voce tare. Am inceput sa-mi iau niste si sunt gata sa te '' ascult '' . Vrei level mare? Munceste pentru el, corect. Inteleg, ai level 2 dar asta nu inseamna sa joci doar seara si cu Clicker. ;) Succes. :tiphat: