Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Pastrama

Admin am nevoie de ajutor

Recommended Posts

Posted

Am si eu o situatie destul de ciudata...dar sper sa ma poti ajuta Domnule Admin

eu si "gasca" mea stam pe spot de dimineatza cel putin eu ( Atentie ) si Magnnum am fost plecat de acasa cam 30 de min....pe spot au ramas 2 oameni on ; vine Domnu Burn_Sm din guilda cdcd si poc poc PK PK PK PK PK toti 5 ....in fine, chestia este ca unu din cei 2 aveau tastatura defecta ( in ceea ce priveste printul ) iar celalalt mai "sarac in cunostintele " regulamentului...vreau sa stiu daca in urma acestor 2 poze domnu Burn_SM poate lua SS ceea ce sper din toata inima.......pt ca nu suport MAGARII:

Poza spot : http://imageshack.us/photo/my-images/337/screen021411240000.jpg/

Poza PK + iesire din safe zone: http://imageshack.us/photo/my-images/812/screen021414180001.jpg/ ( eu zic ca poza asta face cat cele 2 care trebuiau facute, reamintesc ca omu nu stia cand trebuia sa faca pozele ==> urmariti chatul va rog frumos)

P.S. postez eu pt colegul meu ...ca omu nu le are cu forumu si cu postatul...asta e...ma risc sa scapam de magarii de pe server care abuzeaza de incepatori si incearca sa ii faca pe cei care vor sa stea pe acest server sa se lase de jucat jocul nostru pe LINKMANIA

Multumesc anticipat !!! Cu respect Domnul Atentie!!

Posted

Mutat la informatii.

Model Reclamatie PK pe spot.

1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party).

2. Screenshot facut in momentul decesului. Este obligatoriu sa mai scrie inca sus stanga numele celui care a facut pk.

3. Screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (cel omorat este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau drop.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit.

Regulamentul spune ca este nevoie de 3 printuri. Ai mai sus explicati cand si cum trebuie facute. Iti sugerez tie si prietenilor tai sa cititi click si click

Posted

Eu totusi zic ca se vede ca omu iese din safe zone si are si numele sus in stanga cine ia dat PK...e destul de evident..omu e incepator...a facut print ca i s-a spus sa faca (uitati-va in chat) si cred ca ar trebui modificat putin categoria "Sanctiuni" pe pk pe spot....mult prea multe suspenduri pana ia omu BAN permanent pe caracterul respectiv.............am 3 zile de cand joc si deja nu imi mai vine sa joc...nu te poti duce sa te caci ca vine ala si il doare-n cur ca i se da 5 - 10 zile suspent pe un caracter care il foloseste doar la asha ceava (scuze de limbaj dar cam asha sta treaba)

Propun sa revizuiti putin regulamentul in ceea ce priveste PK pe spot.... in aceste 2 poze este evident ca omu a luat PK pe spot de la BurN_SM..dar nah...regulamentu l e facut de cine e facut...are nevoie de update.........din ceea ce ziceti voi e clar ca si de data asta omu nu ia SS ( de parca il durea pe el undeva ca lua SS cu Sm-ul ala )

Propunere La al doilea PK pe spot : BAN 99 (ia sa vedem cati mai dau PK pe spot cand e lumea ON pe spot?)

Multumesc anticipat !!! Domnul Atentie!!

Posted

eu totusi zic ca se vede ca omu iese din safe zone si are si numele sus in stanga cine ia dat PK...e destul de evident..omu e incepator...a facut print ca i s-a spus sa faca (uitati-va in chat) si cred ca ar trebui modificat putin categoria "Sanctiuni" pe pk pe spot....mult prea multe suspenduri pana ia omu BAN permanent pe caracterul respectiv.............am 3 zile de cand joc si deja nu imi mai vine sa joc...nu te poti duce sa te caci ca vine ala si il doare-n cur ca i se da 5 - 10 zile suspent pe un caracter care il foloseste doar la asha ceava (scuze de limbaj dar cam asha sta treaba)

mhmm, joined in 2011 pe forum, vad ca ai si ceva posturi la arhiva - plangeri - s2 ... deci joci de mai mult de 3 zile ... doar daca nu cumva incerci sa gasesti o scuza pentru faptul ca de 3 zile joci fara sa fi citit noul regulament ...

Posted

eu totusi zic ca se vede ca omu iese din safe zone si are si numele sus in stanga cine ia dat PK...e destul de evident..omu e incepator...a facut print ca i s-a spus sa faca (uitati-va in chat) si cred ca ar trebui modificat putin categoria "Sanctiuni" pe pk pe spot....mult prea multe suspenduri pana ia omu BAN permanent pe caracterul respectiv.............am 3 zile de cand joc si deja nu imi mai vine sa joc...nu te poti duce sa te caci ca vine ala si il doare-n cur ca i se da 5 - 10 zile suspent pe un caracter care il foloseste doar la asha ceava (scuze de limbaj dar cam asha sta treaba)

mhmm, joined in 2011 pe forum, vad ca ai si ceva posturi la arhiva - plangeri - s2 ... deci joci de mai mult de 3 zile ... doar daca nu cumva incerci sa gasesti o scuza pentru faptul ca de 3 zile joci fara sa fi citit noul regulament ...

JOC de 3 zile In noul DB...ce treaba are ceea ce zic eu cu ceea ce zici u?! ca nu inteleg?

see my point now? ...

iar treaba cu caracterele de sacrificiu e veche, get used to it ...

Posted

JOC de 3 zile In noul DB...ce treaba are ceea ce zic eu cu ceea ce zici u?! ca nu inteleg?

Salut.

Ma bucur in primul rand ca ai postat la informatii si nu la Plangeri :).

Legat de ce intrebi tu, regulamentul cere 3 poze, una cu spot, una cu pk (pe spot ca sa stiu unde ai fost omorat) si una in safe zone ca sa ma asigur ca tu cu manuta ta ai facut acele poze.

Tu ai doar poza cu spotul regulamentara, cealalta nu ma ajuta la nimic. Din ea nu am de unde sa stiu ca pk-ul a avut loc pe spot, poate se plimba pe undeva si a luat pk. (chat-ul nu ma ajuta la plangerile legate de pk).

Sper ca te-am lamurit si pe viitor le explici si celor din "gasca" cum sta treaba.

LE: Maeve nu conteaza de cand este inregistrat pe forum, poate fi si prima daca cand joaca mu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...