Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

livachee

cele 48 ore...

Recommended Posts

Posted

Salut!

Sunt putin ingrijorat in privinta contului meu,au trecut cele 48 de ore de cand am creeat contul si inca nu am primit cel de-al 3 lea email :-s cateva persoane mi-au spus ca si lor li s-a intamplat acelasi lucru si am inteles ca este probabil sa nu mai fie activat deloc:-s astept de foarte mult timp sa joc pe serverul acesta si vreau sa stiu daca voi putea juca vreodata...sau macar luna asta :))) de 2 zile stau ca nebunul si dau refresh in Mail...btw numele meu de cont este calinutz

Posted

daca contul tau este facut pe o adresa de yahoo este posibil ca mailul sa ajunga mai greu, sau cum ai zis si u, posibil sa nu fi fost acceptata cererea.

Posted

Salut!

Sunt putin ingrijorat in privinta contului meu,au trecut cele 48 de ore de cand am creeat contul si inca nu am primit cel de-al 3 lea email :-s cateva persoane mi-au spus ca si lor li s-a intamplat acelasi lucru si am inteles ca este probabil sa nu mai fie activat deloc:-s astept de foarte mult timp sa joc pe serverul acesta si vreau sa stiu daca voi putea juca vreodata...sau macar luna asta :))) de 2 zile stau ca nebunul si dau refresh in Mail...btw numele meu de cont este calinutz

Reciteste ce scrie pe la Informatii. Al 3-lea email se primeste indiferent de raspuns.

Practic nu au trecut 48 de ore, avand in vedere ca ti-ai facut contul pe yahoo si solicitarile de la ei vin mai greu. Daca nu urmati ceea ce vi se recomanda... asta este.

daca contul tau este facut pe o adresa de yahoo este posibil ca mailul sa ajunga mai greu, sau cum ai zis si u, posibil sa nu fi fost acceptata cererea.

Vad ca iti place sa postezi aiurea ... te rog sa nu o mai faci. Dezinformezi oamenii. Daca cererea nu era acceptata, primea oricum email in care era informat cu privire la acest aspect ... Data viitoare primesti disable.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...