Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ozoN.

[R]Claudell - Kill in safe zone

Recommended Posts

Guest LastKiss
Posted

Numele meu în joc: Skynnnet

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Claudell

Screenshot-uri: sa-mp-005-2.png

sa-mp-006-2.png

sa-mp-007-2.png

sa-mp-009-2.png

sa-mp-015-1.png

sa-mp-014-1.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram cu Bytza la atm din gara sf sa scoatem bani pentru a face materiale,cand dintr-o data iese fum din masina,ma uit in spate si Claudell tragea in noi pana ne-a bubuit masina,Bytza a murit de la explozie iar eu am fugit 2 metri mai incolo si trage iar dupa mine si ma omoara dupa cum se poate vedea in poze.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Florin , old_man

Martori: Bytza

edit: Din strada am fugit rpd in safe-zone? Crezi ca imi era frica sa stau sa ma duelez cu tine? De unde mai pui ca eram si doi contra unu deci chiar puteam opri daca te vedeam pe radar.Te poti uita si in chat ca noi vorbeam cu totul despre altceva nu despre kill sau despre rivali,asa ca numai baga tu d'astea ca am fugit in safe zone. Rivalii stiu bine ca nu imi este frica sa ma duelez chiar si singur contra 3-4 rivali si acum crezi ca mi-ar fi fost frica si 2 contra la un triad,sa fim seriosi totusi..

Posted

Ce vanatoare pe voi , din strada ati fugit rpd in safe-zone si pac pac , dejetu pe F8 , frumoss :)

ai vreo dovada ca te luptai cu ei in afara safe-zonului?

Posted

Ce vanatoare pe voi , din strada ati fugit rpd in safe-zone si pac pac , dejetu pe F8 , frumoss :)

ai vreo dovada ca te luptai cu ei in afara safe-zonului?

Nu , eu nu sunt vanator , nu stau cu dejetu numai pe F8 ... Nu ma asteptam asa ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...