Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest zga1ba

macro bot

Recommended Posts

Posted

Ti se pare tie ca de la minutu 42 la 57 e jumatate de ora ?

@on : poate omu nu vrea sa iti raspunda care e problema ?

+ ca plangerile pentru macro se faceau cu , clip nu ?

Cer ca GM-ul care va lua atitudine la acest topic sa faca ceva pentru lipsa de fair-play ( santajul care il face cerand tarkul inapoi si spunand ca nu il posteaza ) .

warn up

Posted

Cu privire la suspendul pe care Zook il va lua nu am nimic de zis.

Insa cer si pentru Zgaiba un suspend pentru vanatoare si lipsa de fair-play (santaj)

Printul de mai jos vorbeste de la sine http://imageshack.us/f/864/screen021221530022.jpg/

warn up

Posted

1.ce jumatate de ora ma ?=))))))))

2.am si clip dar sa vb cu cineva sa imi zica un program dinala de convertit + sa fac cont pe youtube ca nu am .

3. au fost plangeri pt macro doar cu printuri

4. nu l-am santajat ca nu i-am cerut bok / iteme .. am cerut tarcul INAPOI .

5. eu am luat ss pt move to pick si eram on , vb cu cel ce ma filma =))))

6. esti neimplicat observ , deci WARN .

:tiphat:

edit : pt tine kimmy ceva ss ca ma acuzai ca sunt oick ?? ca se vede ca sunt oick ?? =)))

daca eram oick sau orice alt gm , puteam veni frumos cu charul de gm si rezolvam treaba mai rpd ^^ .

Posted

ce ss sa iau m,a? nu iau niciun ss.. nu am vrut sa ii raspund ca stiam ca e zgaiba... tinere daca vrei vanatoare atunci hai vanatoare... sore loser :|

EDIT: ce ma vrei tarcu inapoi =)))))))))) du-te la gara ia vezi poate gasesti acolo..aici erai tu ma santajistule =)) nici nu ma mai uit pe poze ca nu are rost

Posted

miroase a nefondata+vanatoare ...dak nu ai film degeaba postezi din printurile alea nu intelegi mare lucru.... a fost doar 1 sign poate a fost omu on si nu tia raspuns..

warn up

Posted

ce tot vorbiti de vanatoare nu stiu ....

e primul meu post cu macro , sunt altii care au deja cate 10 postati de fiecare si nu mai e vb de vanatoare :))

nu folositi macro si gata .

si vamai repet odata : eu am luat ss pt macro in timp ce vb cu cel ce ma filma . poate intelegeti ca nu trebuia sa raspunda :)) .

ultimul meu post , fac spam degeaba .

O zi buna !

Posted

cum adica ce vorbim de vanatoare? "mi-ati luat tarcu ..... " ti se pare cunoscut? si acuma ce te tot plimbi sa ne preiei :)) sti ceva? semnatura ta, este un MARE adevar :tiphat:

Posted

Cand cineva te intreaba de afk, esti obligat sa raspunzi. Faptul ca nu a folosit si "afk" nu schimba cu nimic lucrurile, se accepta si "on' "esti".

Am mai spus, cum va intelegeti voi in joc este treaba voastra, pe bok, pe iteme, pe tarc. Se poate da suspend doar in momentul in care cineva nu isi tine partea de intelegere.

Zook suspend 60 de zile pentru macro/bot.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...