Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[kimmy]

reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=434060

In legatura cu topicul acesta , vreau sa stiu si eu de ce nu sa dat suspend pentru lipsa de fair-play ( santajul ) a acestui jucator.

OK. Am inteles ca santajul nu se incadreaza in regulament insa santajul se incadreaza la lipsa de fair-play si lipsa de fair-play in regulament.

Tot ce imi da-ti voi de inteles este ca incurajati jucatori sa ceara bok-uri ptr orice plangere. Eu la ora actuala am postat pa [zgaiba] , ii dau p.m in joc? 5 bok-uriiiii sari repede.? unde e spiritul jocului? unde este intelegerea dintre membri?

ps: Cer ca plangerea sa nu fie rezolvata de oick/koox

multumesc.

LE : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=426081&st=0&p=6048876&#entry6048876 uite un topic in care este acelasi individ.

Guest taranuldelatara
Posted

pentru ca tu i-ai cerut sa retraga, si i-ai oferit bok. dupa, ai lasat conversatia sa dispara si ai facut printuri.

Posted

pentru ca tu i-ai cerut sa retraga, si i-ai oferit bok. dupa, ai lasat conversatia sa dispara si ai facut printuri.

sa mori u?

comenteaza asta :

http://imageshack.us/f/829/sfdfsdp.jpg/

Posted

Nu s-a dat suspend pentru ca nu este prevazut niciunde ca ar trebui dat suspend intr-o situatie de genul asta

Uitandu-ma si peste poza ta, tot ce pot sa spun este doar ca replicile respective par a fi dintr-o discutie incompleta

Legat de alte plangeri, nu prea isi au rostul, fiecare caz are o rezolvare individuala, dand doar un simplu click pe topicul respectiv am observat ca este vorba de o plangere de macro/bot, caz in care nici macar nu se accepta o retragere

In cazul de fata suspendurile sunt date corect

Posted

Nu s-a dat suspend pentru ca nu este prevazut niciunde ca ar trebui dat suspend intr-o situatie de genul asta

Uitandu-ma si peste poza ta, tot ce pot sa spun este doar ca replicile respective par a fi dintr-o discutie incompleta

Legat de alte plangeri, nu prea isi au rostul, fiecare caz are o rezolvare individuala, dand doar un simplu click pe topicul respectiv am observat ca este vorba de o plangere de macro/bot, caz in care nici macar nu se accepta o retragere

In cazul de fata suspendurile sunt date corect

WTFFFF , care suspend-uri? cine a cerut sa se scoata suspend-urile?

1 intrebare, Ai citit ce am scris?

Discutie incompleta? pe discutia aia + printurile cu p.m de pe forum se putea da suspend pentru lipsa de fair-play , adica nu se vede ca eu vorbesc ceva cu el si el imi zice clar "sari cu 10 bok si retrag" ?

Nu a zis nimeni de retragerea plangeri cu macro/bot , acolo ( in plangerea aia ) am aratat ca sa dat suspend pentru lipsa de fair-play ( santaj)

Posted

Daca nu am raspuns asa cum ai fi vrut tu, nu inseamna ca am pus post in topic doar ca sa ma aflu in treaba si fara sa citesc.

Am citit ce ai scris, m-am uitat si la poze, raman la parerea ca plangerea s-a rezolvat corect si nu necesita un surplus de suspend pentru lipsa de fair play/santaj sau cum vrei tu sa ii zici.

Tu i-ai oferit alt char pentru a lua suspend (cum faceati lucru asta... n-am idee), el ti-a cerut bok-uri, discutia arata mai mult ca o negociere decat ca un santaj.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...