Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

Problema arhiva no sound

Recommended Posts

Posted

Tocmai ce am incercat si eu acum sa o iau si merge nu are nici o problema. Vezi ca este o problema de la tine. Incearca sa dezintalezi rar-ul si ia alta versiune de pe rarlab.com

Posted

1. testeaza cu mai multe softuri de dezarhivare: winrar, winzip, 7zip etc...

2. verifica daca are aceeasi marime arhiva ca cea de pe site.

3. posibil RAM defect, praf in slotul RAM (acum conteaza si ce eroare ai primit).....

Posted

am descoperit problema :| inca nu am rezolvat-o, dar lucrez la ea :))

PS pt ca am un pc foarte bun, de aia ma indoiesc.

Daca ai descoperit problema, spune-ne si noua sa stim ce sa raspundem altora pe viitor.

Chiar n-are nici o legatura "pc-ul tau foarte bun" cu erori software. Poti sa ai tu Blue Gene, daca nu folosesti soft-urile potrivite degeaba.

Posted

problema este placa mea video ati radeon, nu am avut driverele omega instalate si cand joc mu se blocheaza :| stai linistit ca le spun eu altora pe viitor, ajut pe fiecare cum pot ^_^ orice pt un post in + :))

Posted

problema este placa mea video ati radeon, nu am avut driverele omega instalate si cand joc mu se blocheaza :| stai linistit ca le spun eu altora pe viitor, ajut pe fiecare cum pot ^_^ orice pt un post in + :))

:)) :))

Nu are treaba driverele video cu dezarhivarea dar fie....atat te-ai priceput si tu sa explici.

Posted

in momentul cand se blocheaza nu mai raspunde nimic, nici mess, nici chrome, nici downloadul, nici mu, nimic, trebuie sa le inchid si sa le deschid din nou. asta sa intamplat si in momentul cand incercam sa descarc clientul. stiu ce spun, doar nu eram nebun sa va dau voua material de caterinca :))

Posted

blocarea cu:

am descarcat arhiva no sound de 2 ori de pe forum si de 2 ori imi spunea ca este corupta :|

nu are legatura. Dar bine ca ai lamurit sa stie si altii.

PS. Nu mai folosi drivere omega, acestea nu sunt scoase de producator ci de useri normali.

Posted

nu conteaza de cine sunt scoase, conteaza ca atunci cand dezinstalezi catalyst control center si instalezi omega drivers, nu se mai blocheaza chiar asa des, ce este drept se mai blocheaza dar nu asa des.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...