Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

FALLEN

[Rezolvat]Alex_Cristea-non fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: The StaR

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alex_Cristea

Screenshot-uri: http://youtu.be/6HUTRxFohvU

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):M-am dus la cai, era Alex_Cristea acolo si m-am dus sal omor, am dat un molotov, a luat foc, si nu i-a scazut deloc hp (ciudat..)apoi incepe sa alergi in zig-zag si cercuri zici ca e la maraton. Prima oara video l-am facut pt a dovedi ca jaoca cu s0beit,nu e prima data cand nu ii scade hp, s.a.m.d

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu m-am uitat

Martori: Era iPhone pe acolo, dar mi se pare ca era alt+tab, si SilenT care a venit cand l-am omorat, nu cred ca a vazut ceva

Posted

6. Nu se accepta demo-uri în plângeri. Demo-urile se accepta doar în cazul în care suspectati pe cineva de cheat. Postati doar screenshoturi, pe care le puteti uploada pe urmatoarele site-uri:

Lipsa de fairplay se poate demonstra si cu poze.

P.S.: nu ii scade hp pentru ca tragi unde il vezi tu, trebuie sa tragi putin pe langa el, in directia unde crezi ca se va duce el si o sa vezi ce repede ii scade hp.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...