Fonz Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Numele meu în joc: StefaNN Numele EXACT celui pe care îl reclam: MasterNekro Screenshot-uri: Click Here!!! Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la war la 10 bottles si vine MasterNakro cu inca un politist(nu i-am vazut numele ca am fost omorat imediat) si incepe sa ne dea wanted la toti pt war.Ei erau 2 si noi in jur de 15(se vede pe minimap). Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori: RandOm,Madalyn,Don_antonio,Skynnet si mai multi care se aflau acolo.
Crowley Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Numele meu în joc: StefaNN Numele EXACT celui pe care îl reclam: MasterNekro Screenshot-uri: Click Here!!! Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la war la 10 bottles si vine MasterNakro cu inca un politist(nu i-am vazut numele ca am fost omorat imediat) si incepe sa ne dea wanted la toti pt war.Ei erau 2 si noi in jur de 15(se vede pe minimap). Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori: RandOm,Madalyn,Don_antonio,Skynnet si mai multi care se aflau acolo. Postez ca martor . A venit singur intre toti gangsterii in timpul warului . Celalalt punct albastru era un PD (daca nu ma insel) ce a trecut pe acolo ( a venit de pe pod si a mers mai departe , nu avea trb cu MasterNekro) . Dovada .
Don Antoniooo Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Numele meu în joc: StefaNN Numele EXACT celui pe care îl reclam: MasterNekro Screenshot-uri: Click Here!!! Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la war la 10 bottles si vine MasterNakro cu inca un politist(nu i-am vazut numele ca am fost omorat imediat) si incepe sa ne dea wanted la toti pt war.Ei erau 2 si noi in jur de 15(se vede pe minimap). Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori: RandOm,Madalyn,Don_antonio,Skynnet si mai multi care se aflau acolo. Postez ca martor . A venit singur intre toti gangsterii in timpul warului . Celalalt punct albastru era un PD (daca nu ma insel) ce a trecut pe acolo ( a venit de pe pod si a mers mai departe , nu avea trb cu MasterNekro) . Dovada . Postez in calitate de martor: MasterNekro eu cred ca e vreo cunostinta a lui TheOne si nu il demite asa cv nu se face chiar daca iti e prieten frate nu treb sa fie mai presus de ceilalti am si eu un ss
MrOne Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Eu am venit cu slayer(coleg NG), nu cu un "pd care trecea pe acolo" si cu inca 2 Pd/Fbi care au venit imediat dupa noi, cum am ajuns slayer si cu mine am venit spre voi timp in care gasca s`a imprastiat in zona si ati ramas cam 3-4 acolo, nu am dat "wanted la toti" ci doar lui Stefan si DOn_antonio dupa ce antonio a fost omorat am vazut ca v-ati strans cam multi si colegii mei parasisera zona.. am incercat sa fug si m-ati omorat si asta a fost tot. - In prima poza se vede clar ca eram mai multi cops(4) si in a 2-a am ramas doar eu.. dupa cum am spus. - Daca voi considerati 4 vs 4-5 rambo.. atunci aveti probleme.... ~ Sa zicem ca o situatie mica de rambo a fost cand am venit prima data pe voi dar... dupa ce am ramas singur si nu am mai dat nici wanted.. tot rambo eram.. nu?
Fonz Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Am verificat toate pozele postate e ei si esti doar tu cu acel coleg...si nu cred ca noi eram doar 4-5 noi... # numai posta.Sa asteptam decizia unui moderator
Cristian Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 In poze se observa ca doar tu te bati cu 6 gangsteri si ai omorat unul. Nu mi-ai adus nici o dovada cum ca ai fost cu mai multi colegi pe acolo. MasterNekro va primi prison. Nu are antecedente.