Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Teddy

[Rezolvat]DepSide --- Non - FP.

Recommended Posts

Guest Mihai Razvan
Posted

Numele meu în joc : Teddy.

Numele EXACT celui pe care îl reclam : DepSide.

Screenshot`uri : Prima poza, ii dau lama.

Se poate observa ca s`a pus in ESC in momentul in care am vrut sa`l omor, daca era AFK nu se mai misca.

Idem.

Idem2.

Descriere a situatiei : Eram la cai, deodata DepSide trage in mine fara niciun motiv. Bun, am facut rost de Knife si am vrut sa`l omor, iar acesta s`a pus in ESC facand Non - FP.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului : Nu erau Admini, a intrat Specter la diferenta de 5 - 10 minute.

Martori : Toti cei de la cai.

Posted

Aceasta plangere presupun ca ai facuto doar pentru un +1 , cel putin asta e parerea mea . Deci : in primul rand ceea ce faci tu e vanatoare , ai facut poza de cand ai dat knife , e clar ca esti vanator . Doi la mana cand dai knife si se intampla asa , poate fi cauza mai multor chestii ca de exemplu :

1) Playerul caruia iai dat lama , era intradevar ESC , precum zici

2) Ai lag , si tu vezi ca imi dai in spate si defapt nu mai atins. Eu imi amintesc exact faza aia de la cai , ca strigau toti pe skype ,,baa ti-a dat lama? frate ti-a dat lama,, , dar defapt nu-mi dadusei , nu am dat ESC . I-ati calculator.. Si inca ceva in poza in care zici ca mi-ai dat lama nu se cunoaste ca mi-ai dat lama .. Vanatoare!

Guest Mihai Razvan
Posted

Aceasta plangere presupun ca ai facuto doar pentru un +1 , cel putin asta e parerea mea . Deci : in primul rand ceea ce faci tu e vanatoare , ai facut poza de cand ai dat knife , e clar ca esti vanator . Doi la mana cand dai knife si se intampla asa , poate fi cauza mai multor chestii ca de exemplu :

1) Playerul caruia iai dat lama , era intradevar ESC , precum zici

2) Ai lag , si tu vezi ca imi dai in spate si defapt nu mai atins. Eu imi amintesc exact faza aia de la cai , ca strigau toti pe skype ,,baa ti-a dat lama? frate ti-a dat lama,, , dar defapt nu-mi dadusei , nu am dat ESC . I-ati calculator.. Si inca ceva in poza in care zici ca mi-ai dat lama nu se cunoaste ca mi-ai dat lama .. Vanatoare!

Ai inceput sa tragi de nebun in mine, bun, am vrut sa`ti fac si eu felul omorandu`te. Tu nu erai in ESC, te`ai pus doar cand am vrut sa te omor, pentru ca dupaia imediat incepusesi sa te misti. Am calculator bun, nu`i asta problema, problema e cu unii Non - FP`isti ca tine, nu incurca lucrurile.Te tineai de gat si erai in genunchi, ca urmatorul pas sa fie acel Anim in care stai intins pe jos, nu`mi spune ca nu era acel Anim cand te omoara cineva cu Knife, faceai matanii ? Nu e nicio vanatoare, atat ca nu suport ca cineva sa triseze, joaca corect daca joci, te`am pus eu sa tragi in mine ? Nu ! Asteptam o decizie.

Posted

Nici eu nu suport Vanatorii , si poate ma uitam pe MAP , ca sa vad daq vin rivalii , care e problema ta? sa fim seriosi , nai dovezi clare ..sa fim seriosi . Stiai de inainte ce o sa se intample , cand mi-ai bagat knifele ai facut poza , ca un vanator , deci tu faci poza la orice lucru asa din senin? Nu e clar ca vanezi?

Guest Mihai Razvan
Posted

Nici eu nu suport Vanatorii , si poate ma uitam pe MAP , ca sa vad daq vin rivalii , care e problema ta? sa fim seriosi , nai dovezi clare ..sa fim seriosi . Stiai de inainte ce o sa se intample , cand mi-ai bagat knifele ai facut poza , ca un vanator , deci tu faci poza la orice lucru asa din senin? Nu e clar ca vanezi?

Cum sa nu ma ? Vanez pe cine prind. Ia uitate la celalalte pagini sa vezi, toate plangerile numai eu le`am facut, sunt cel mai mare vanator ! Cred ca nu esti capabil sa gandesti cat de putin. Te uitati pe Map, nu ? Si culmea ma, fix dupa ce ti`am dat lama ai revenit. Veneau rivalii ? Ce ai vazut ? Sunt dovezi foarte clare, se vede acel Anim caracteristic kill`ului cu Knife si apoi cum erai pe jos si te miscai. Las`o balta, crezi ca ma impresionezi daca ma faci vanator ? Cine`ti face tie Post " Gata, e vanator ! ", poti vorbi cat vrei ... putin ma intereseaza. ;) Last Post.

Posted

Este un bug vizual, la el in monitor nu a aparut cum ca i-ai fi dat cutit. Chiar daca dai escape in momentul in care cineva iti da cutit si il vezi, tot mori cand revi (e incercat acest lucru). Nu primeste nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...