Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alin97

[Plangere incorecta]Kill in SAFEZONE

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Alin97

Numele EXACT celui pe care îl reclam: DepSide

Screenshot-uri: 1 nu prea se vede bn ca ma respawnase deja da se vede pe mapa clar ca e in gara sf

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Nu aveam arma si m-am dus sa iau nish bani de la gara sf si DepSide asta vine batman batman si ma omoara!!!

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): krystu

Martori: -

Guest LastKiss
Posted

scuze ca ma bag,dar dovezi ca ar fi depside? SI in + vad ca in chat scrie " Nu ai destule materiale pentru acea arma,iti trebuie 150 materiale " , 150 materiale iti trebuie pt eagle,deci asta inseamna ca voiai sa tragi nu? Eu in poza vad doar 1 sfr,nu vad ca ar trage cineva,nu vad numele la nimeni

# Imi cer scuze,va rog sa nu-mi dati warn dar cand vad asemenea vanatori nu ma pot abtine. :banghead:

edit: ai zis ca ai fugit in gara sf,deci asta inseamna ca tu ai facut non-fp refugiandu-te in gara sf,cer ban pentru vanatoare.

Posted

Te rog numai posta aici nu tia cerut nimeni parerea am vr sa fac arma sa ma apar si nu aveam amts si apoi am fugit in gara sf si el a tras ca nabu.... cum o fi trcut testele nush

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/41/samp020ko.png/ - Aici ma ademeneai catre Safe Zone , se vede in chat ca ai coborat din masina , si ora din poza mea , si din poza ta ..

Ai recunoscut singur , ca ai vrut sa te duelezi cu mine in afara SafeZone si apoi ai fugit in SafeZone , daq ma ademenesti in safe zone , am voie sa trag ! Pentru ca asa e regula , daq fugi in safe zone , e CLAR ca am voie sa trag , dar daq veneam la tine direct in safezone si trageam , atunci eram vinovat!! deci , VANATOARE :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...