1deamon Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 postez in locul lui tasandar ca nu poate posta a facut preluare My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link si pe urma cheama Diavolita pe chacky char de sacrificiu sa ne de-a pk as dori suspend pe char mare..ca asta e nesimtire stia ca a fost preluat si ne-a dat pk ca sa nu piarda spotu My link My link sigur daca se verifica log se vede cine era de fapt pe chucky.. si diavolita i-a dat buff sa ne omoare..
GeoAcer Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 postez in locul lui tasandar ca nu poate posta a facut preluare My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link My link si pe urma cheama Diavolita pe chacky char de sacrificiu sa ne de-a pk as dori suspend pe char mare..ca asta e nesimtire stia ca a fost preluat si ne-a dat pk ca sa nu piarda spotu My link My link sigur daca se verifica log se vede cine era de fapt pe chucky.. si diavolita i-a dat buff sa ne omoare.. eu nu iam dat nici un buff avea buff asa ca nu ma baga pe mine in problemele voastre si eu nu am chemat pe nimeni
1deamon Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 u erai cea care zbiera asteapta putin asteapta putin cand am spus sa parasiti spotu si am asteptat :) avea buff prima data dar a 2-a oara a primit ptr ca bufful la elf nu tine 3 min si oricum.. se pot veriifca in logouri ..daca se doreste
GeoAcer Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 u erai cea care zbiera asteapta putin asteapta putin cand am spus sa parasiti spotu si am asteptat :) avea buff prima data dar a 2-a oara a primit ptr ca bufful la elf nu tine 3 min si oricum.. se pot veriifca in logouri ..daca se doreste da sigur :)) sa vedem ce zice adminu ca ma acuzi degeaba :photo:
1deamon Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 u erai cea care zbiera asteapta putin asteapta putin cand am spus sa parasiti spotu si am asteptat :) avea buff prima data dar a 2-a oara a primit ptr ca bufful la elf nu tine 3 min si oricum.. se pot veriifca in logouri ..daca se doreste da sigur :)) sa vedem ce zice adminu ca ma acuzi degeaba :photo: acesta este un topic de plangeri daca nu ai nimik de adaugat ( dovezi cu care sa te aperi ) printuri mai exact te rog sa te abti nu-mi place sa fac tiganeala pe forum daca erai nevinovata plecai de pe spot mai ales ca stiai ca ai fost afk nu cum spuneai in joc ca n-ai fost , iar daca nu ai dc sa te temi poti sa te abti daca se vor verifica logourile ca sa se vada al cui era charul se va afla adevarul
oick Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Iti lipseste printul in safe zone cu numele celui care ti-a dat pk. Daca il ai te rog sa il pui, daca nu, plangerea va fi invalida.
1deamon Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Iti lipseste printul in safe zone cu numele celui care ti-a dat pk. Daca il ai te rog sa il pui, daca nu, plangerea va fi invalida. o sa il intreb cand intru in joc daca are asa ceva .. momentan nusht daca are sau nu
executor Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Iti lipseste printul in safe zone cu numele celui care ti-a dat pk. Daca il ai te rog sa il pui, daca nu, plangerea va fi invalida. Aici poza . a postat-o deja http://www.imagebam.com/image/e786ee173229829 PS: oick..cum poti sa zici la o plangere de genu...ca e invalida:O . Probabil scopul de a scrie numele aluia ce te-a pk e sa vezi daca nu folosim ceva program de autoprint nu`i asa? Dar se vede ca eram on...si `ne certam` acolo cu baietii.Si cand mi-a dat pk am scris ``ei na :)) `` .Chiar am uitat ca trebuie sa scriu numele lu ala..am facut doar poza. Mc warn up
1deamon Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 am vb cu el a spus ca nu are.. oricum se vede ca este on vb cu mine nu a fost facut printul cu afk tools.. dar greseala lui ca a uitat de acest print...
oick Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pk a fost, on era, dar din moment ce nu a facut printul in safe zone plangerea este invalida din punctul meu de vedere. Din ce a spus 1deamon, Tassadar nu poate posta, asadar executor ai warn up pentru post neimplicat. Tassadar are un avertisment pentru plangere nefondata.