Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Windmaster

Plangere abis ( aka Adminul Jupiter)

Recommended Posts

Posted

http://www.picz.ro/show-image.php?id=e0fb7d8b2422d384c4b72c792f7c1980

Daca un admin logat pe charu de joc da posturi cu adk x si y ce asteptari sa avem noi playeri de la acest admin ?

Se presupune ca un admin trebuie sa fie neutru sa respecte regulile si sa aibe bun simt mi se pare absurd ca admin sa dai posturi x / y afk si sa te bucuri ca au luat suspend este strigator la cer si penibil . Acest admin care face event si scrie citez :

" avem ca premiu o pereche de PANTZI " si face mai multe dezacorduri gramaticale ca un copil de clasa a 5-a . Au ajuns sa ne judece niste analfabeti la propriu .

PS : nu este o insulta este o parere si o aducere la cunostinta la superiori ca poate nu stiu pe cine au pus admin .

Rog -ija- / ody sa ia o masura si macar sa se aleaga cu o mustrare si pe viitor sa dea dovada ca este admin si este matur nu ca este copil si face abuz ca are admin . :tiphat:

Posted

Windmaster, cum ai dedus tu ca "Abis" este "Jupiter" ? Vreau un raspuns insotit de dovezi, altfel te alegi cu un suspend pentru acuzatii nedovedite la adresa unui GM.

Multumesc.

Posted

Un ss gratis!

Daca exista bun simt si anuntzati(comunitate,diverse,info,etc)

numele de joc laGM/mod nu se mai facea atata taraboi.

EDIT

+10% warn lvl up

Posted

solicit SS conform regulamentului pentru acuzatii nedovedite la adresa mea

din pacate sau din fericire eu nu sunt Abis

Cu ce te incalzeste ca ia omu` suspend? Si tu poate* postai in locu lui daca credeai ca Abis este admin.

+10% warn lvl up

Posted

greseala ta

spor !

Am vorbit cu iTi pe privat mi-a confirmat ca nu esti abis imi cer scuze pentru neintelegere si ii multumesc lui iTi pentru atentionare si pentru initiativa facuta . Las la judecata ta daca imi acepti scuzele sau imi iau suspend .

Multumesc inca odata si imi cer scuze pentru neintelegerea creata .

Posted

Un ss gratis!

Daca exista bun simt si anuntzati(comunitate,diverse,info,etc)

numele de joc laGM/mod nu se mai facea atata taraboi.

EDIT

+10% warn lvl up

Pentru cultura ta generala Protector nu este OkyDoky ... ai grija ca dai informatii eronate ... Ardee este al meu ! ;)

Guest Iubaretul2
Posted

tinand cont ca tzek_ aka Naspa m-a postat pentru niste chestii minore zic eu..si totusi am luat ss 7 zile si nu a retras si nimeni nu a inteles ca a fost doar un schimb de replici dure voi tine de acest post cu varf si indesat ca sa isi ia pedeapsa meritata.

iar ignoranta cu care vb este din cauza comportamentului vostru.

eu sunt pasnic si prietenos de fel dar urasc oamenii care nu stiu sa se comporte.

nu am deranjat pe nimeni si nu am jignit pe nimeni fara motiv.

astept acelasi lucru si din partea celorlalti jucatori.

p.s Ai gresit..platesti.

Intelegerea e pentru oameni.

Posted

tinand cont ca tzek_ aka Naspa m-a postat pentru niste chestii minore zic eu..si totusi am luat ss 7 zile si nu a retras si nimeni nu a inteles ca a fost doar un schimb de replici dure voi tine de acest post cu varf si indesat ca sa isi ia pedeapsa meritata.

iar ignoranta cu care vb este din cauza comportamentului vostru.

eu sunt pasnic si prietenos de fel dar urasc oamenii care nu stiu sa se comporte.

nu am deranjat pe nimeni si nu am jignit pe nimeni fara motiv.

astept acelasi lucru si din partea celorlalti jucatori.

p.s Ai gresit..platesti.

Intelegerea e pentru oameni.

N-am inteles nimic din ce ai scris . Ideea e ca eu am crezut ca tu ( Abis ) esti Jupiter . Esti un nesimtit oricum si in fata mea tot un gunoi ramai . Indiferent de decizia adminilor la acest post care pana la urma urmei apartine inculpatului adica Jupiter .

Posted

Eu imi mentin solicitarea!

Windmaster trebuia sa imi trimiti un PM sa vb cu mine, sau sa intrebi prin Guild sau Ally si aflai cine sunt sau sa dai un search la diverse si aflai.

Dar voi, Nu... batman , batman, zmeii zmeilor.... tari de gura si cu limbaj colorat, ca sa nu spun mai multe.

Atunci cand eu voi scrie pe global/guild/ally PANTZI de pe Admin sau char de joc ma voi lasa de Mu. Data viitoare sa faci un print sa vad si eu , ca poate uit am amnezii.

Cel mai mult si care ma deranjeaza este de a fi acuzat de ceva de care chiar nu am treaba.

Ce e intre tine si Abis e treaba voastra.

Daca ai ceva de impartit cu Anonymous caracterul meu il ai in joc, numai amestecati jocul cu jobul.

Posted

Eu imi mentin solicitarea!

Ok puteti da close . Pe viitor cand scri pe post nu mai scrie PANTZI ca dai dovada ca nu ai facut cateva clase . :tiphat: imi acept suspendul

:closed:

Guest Iubaretul2
Posted

sa te lamuresc totusi

Eu sunt Abis.

Tu esti Naspa sau erai pe acel DL.

Am vrut sa facem un trade in atlans.

Nu am fost de acord si mi-ai spus ceva jignitor si am spus ca e tipic celor din hustle dupa care mi-ai spus " cius ".

Rezultatul a fost un ss de 7 zile pt mine pentru limbaj.

L-am acceptat.nu e problema.

Apoi am aflat ca Naspa esti tot tu..adik tzek_

Am dat post ieri cu ce ai vz si ai in poza din acest topic iar tu ai postat plangerea asta.

Jignirile pe care ti le-am spus atunci in atlans..sunt o nimica toata.

Le meritai pe deplin asa cum meriti si acest suspend.spor.

Posted

sa te lamuresc totusi

Eu sunt Abis.

Tu esti Naspa sau erai pe acel DL.

Am vrut sa facem un trade in atlans.

Nu am fost de acord si mi-ai spus ceva jignitor si am spus ca e tipic celor din hustle dupa care mi-ai spus " cius ".

Rezultatul a fost un ss de 7 zile pt mine pentru limbaj.

L-am acceptat.nu e problema.

Apoi am aflat ca Naspa esti tot tu..adik tzek_

Am dat post ieri cu ce ai vz si ai in poza din acest topic iar tu ai postat plangerea asta.

Jignirile pe care ti le-am spus atunci in atlans..sunt o nimica toata.

Le meritai pe deplin asa cum meriti si acest suspend.spor.

:rofl1: :rofl1: #-o #-o m-ai lamurit Succes

Posted

greseala ta

spor !

Scuze pentru double post

Dar ar trebui facut un topic cu admini cum a scris gutul pentru a evita astfel de evenimente pentru ca unii pot abuza de acest privilegiu cum am crezut eu ca face abuz jupiter . in fine las la parerea voastra soarta acestui topic :tiphat:

Posted

Adminii nu abuza de acest "privilegiu", ei doar incearca sa joace normal jocul de pe caracterul de xp, singurii care tin neaparat sa faca diferenta asta intre admini si playeri sunteti voi. Un admin pe charul de joc nu e cu nimic mai presus decat restul playerilor. Dar voi vreti sa stiti cine sunt adminii in joc ca sa puteti sta cu ochii pe ei si sa semnalati fiecare greseala care o face pe charul de joc cerand ulterior pedepse si pentru charul sau contul de admin.

Pe viitor cand scri pe post nu mai scrie PANTZI ca dai dovada ca nu ai facut cateva clase .

Tu iti meriti suspendul care il vei primii, cu 2 posturi in urma iti cereai scuze, in postul asta continui sa jignesti un gm.

Inchis pentru ca deja s-a degenerat subiectul, koox v-a posta decizia dupa mine.

Posted

tzek_, 20 zile pauza pentru acuzatii nedovedite impotriva unui GM. Pe viitor incearca sa te abtii de la astfel de plangeri (fara dovezi solide), sau macar sa te asiguri ca cel postat de tine este intr-adevar cine presupui tu ca este.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...