Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[kimmy]

Stationare dupa preluare

Recommended Posts

Posted

asta ca poate nu stii sa gasesti regulamentul

20. Plangeri nefondate.

Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter.

Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 5 zile

- a doua abatere - suspend de minim 10 zile

- a treia abatere - suspend de minim 30 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 60 de zile

- a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile

Asta ca poate nu sti u regulamentul :

Important!:

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul .

Modificarile din regulament nu se aplica retroactiv. Suspendurile deja activate nu se modifica o data cu schimbarea regulamentului. Conturile deja blocate nu vor fi deblocate pentru ca o anumita infractiune este acum altfel pedepsita.

Ce ti-am facut cu rosu sa scri pe un caiet si iti dau adresa pe p.m sa il trimiti. Este tema ta ptr weekend-ul care vine. <_<

Posted

bine ca ai scris cu rosu ca poate intelegi si tu !!!!

In orice alte situatii care nu sunt prevazute in Regulament - cum exista regula 20 in regulament - ce scrie cu rosu nu se aplica - asta poate iti mai adauga niste clase peste cele ale trenului

Posted

In orice alte situatii care nu sunt prevazute in Regulament - cum exista regula 20 in regulament - ce scrie cu rosu nu se aplica - asta poate iti mai adauga niste clase peste cele ale trenului

:) Nu ma apuc cu tine ca sincer neuronul tau e cam obosit prefer sa las un moderator sa vorbeasca. Asa a-ti facut si cu misha ( bineinteles , u marele expert ai venit si acolo cu replica " eu am fost pe misha"). Ai vazut ca a-ti gresit acolo? Eram in tark? dar deeeee ce sa ceri la oameni care gandesc mai putin decat o gaina.

Ultimul meu reply. Nu am cu cine discuta.

Posted

' date='06 February 2012 - 12:41' timestamp='1328524864' post='6206624']

:) Nu ma apuc cu tine ca sincer neuronul tau e cam obosit prefer sa las un moderator sa vorbeasca. Asa a-ti facut si cu misha ( bineinteles , u marele expert ai venit si acolo cu replica " eu am fost pe misha"). Ai vazut ca a-ti gresit acolo? Eram in tark? dar deeeee ce sa ceri la oameni care gandesc mai putin decat o gaina.

Ultimul meu reply. Nu am cu cine discuta.

si unde-i situatia neprevazuta?ca nu stii sa faci o preluare?care-i neprevazutul?ca imi faci preluare in 4 minute?

Posted

Ai inceput preluarea in minutul 5 (doar la primul caracter ai minutul 4).

Mai ai o alta poza cu f4 in minutul 10?

Sa nu mai vad posturi aiurea ca stati pe bara mult si bine, din fiecare plangere faceti balci.

Posted

Sa nu mai vad posturi aiurea ca stati pe bara mult si bine, din fiecare plangere faceti balci.

Nu , Nu am. Insa daca preluarea incepe din minutul 4 de unde sa stiu eu ca se schimba ceasul? eu m-am uitat in folder am vazut minutul 4 am facut urmatorul print in minutul 6.

Repet: Acum mai nou trebuie sa incepem preluarea de la minutul 4 secunda 1? ca sa fie corecta? Daca fac asta stiti ca ma scoate din joc,nu?

ps: Se vede clar ca a revenit dupa 20 de minute.

p.p.s -ija- raspunde-mi si mie la p.m care ti l-am dat.. daca ai timp , te rog

Posted

' date='06 February 2012 - 14:07' timestamp='1328530027' post='6206779']

Nu , Nu am. Insa daca preluarea incepe din minutul 4 de unde sa stiu eu ca se schimba ceasul? eu m-am uitat in folder am vazut minutul 4 am facut urmatorul print in minutul 6.

Repet: Acum mai nou trebuie sa incepem preluarea de la minutul 4 secunda 1? ca sa fie corecta? Daca fac asta stiti ca ma scoate din joc,nu?

ps: Se vede clar ca a revenit dupa 20 de minute.

Vai esti sub orice critica puteam sa raspund si maine odata ce vad ca nu m-ai preluat corect,in momentul cand inchei cele 5 min cu intrebarile atunci este prel corecta,si app ora iti apare in stanga sus cand faci print,asa asa ca punct de reper sa stii cate min ai intrebat

si cu asta am terminat

PS;ija imi cer scuze pt spammul facut dar trebuia sa dau niste explicatii...sunt implicat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...