Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mateo85

Dupa 10-15 min primesc eroare

Recommended Posts

Posted

Salut , nu ma pot juca mu , nu stiu dece ....alte jocuri merg cum ar fi Cross Fire si Counter Strike sau Fifa2007

Intru in joc si dupa 10-20 min se blocheaza o fractiune de secunda si apoi imi apare eroarea "Microsoft Visual C++ Runtime Library error se inchide mu-ul si apoi daca vreau sa intru la loc ,...cand ma connectez se vede scrisul sters si trebuie sa ii dau un restart la pc ca sa se vada la loc OK

am facut toate setarile care le-am gasit in forum cu regedit,MSCONFIG,System-Virtual Memory, etc si degeaba ,am si instalat diretix-ul,,Microsoft Visual C++ 2005,.NET Framework 2-3 si degeaba .... :( nu merge

Posted

problema ta apare in general din 2 motive, componente din Runtime VIsual C++ lipsesc sau e posibil sa fie problema de software

daca e problema din runtime, incearca sa reinstalezi, gasesti tot ce iti trebuie aici :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9B2DA534-3E03-4391-8A4D-074B9F2BC1BF&displaylang=en

incearca asta si revin-o cu un reply sa ne spui daca ai rezolvat ceva.

* de asemenea cred ca nu ai postat in locul care trebuie, un moderator probabil va muta acest post la helpzone :)

Posted

da probabil nu am postat unde trebuie , sunt nou pe forum si nah , iar faza cu link-ul care mi l-ai dat tu numai merge site-ul de la microsoft de cand cu SOPA (cred)

asa ca nu am de unde sa il iau

Posted

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Eroarea arata de genul http://img266.imageshack.us/img266/9799/79161738.png

Solutii:

- Download Registry Mechanic

- Download alt driver video.

- Sau Properties==>settings==>advanced==>adapter==>properties==>driver==>update driver. (ca aici)

- Download Visual C++

- Download & install Java.

edit :

ai rezolvat ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...