Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gh0sT

intrebare

Recommended Posts

Posted

mi-am rezolvat problema cu asta acum singura problema este ca mi-am facut contul luni si nici azi nu a fost activat astept in continuare

@ deci am primit doar 2 mailuri deocamdata

Posted

contul merge ... deja ma joc de 4zile frumoase :D ... acum 2 zile am mai facut inca 1 cont... sincer oarecum imi pare rau ca este limita asta pusa.... pt ca in casa suntem 3 persoane care am jucat si acum vrem sa ne reapucam :D . Pentru primul cont nu am primit si al 3lea mail k sa pot juca dp el ... pt al 2lea cont am primit deja 2mail-uri ... imi poate spune cineva cand o sa il pot folosi si pe ala ? (nu de alta dar deja ma freaca la cap cineva din fam cand i se activeaza contul ) .

Ms

Posted

contul merge ... deja ma joc de 4zile frumoase :D ... acum 2 zile am mai facut inca 1 cont... sincer oarecum imi pare rau ca este limita asta pusa.... pt ca in casa suntem 3 persoane care am jucat si acum vrem sa ne reapucam :D . Pentru primul cont nu am primit si al 3lea mail k sa pot juca dp el ... pt al 2lea cont am primit deja 2mail-uri ... imi poate spune cineva cand o sa il pot folosi si pe ala ? (nu de alta dar deja ma freaca la cap cineva din fam cand i se activeaza contul ) .

Ms

Atunci cand o sa avem timp sa raspundem ...

Totusi, cand ai creat primul cont? Ce nume are?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...