Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zookey Syndrome

reevaluare

Recommended Posts

Posted

caracter: Zookey

in legatura cu asta ... observ acest topic unde s-a dat ss pe 3 minute de stationare ... cer o reevaluare va rog ... nu am mai postat demult ... dar acuma am citit regulamentul ... si sunt in stare sa va zic sa imi dati permanent la urmatoarea nefondata(asta a fost prima) ....

Posted

Citeste mai intai aici si ai sa vezi cate minute au fost si acolo

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431830

Au fost vreo 20 de minute, apoi discutam

Hai ca asta e buna. Tu inca o ti pe a ta?

Ma intreb cand o sa respectati si voi regulamentul? Scrie cumva in regulament ca nu am voie sa stationez langa un spot daca "propietarul" spotului nu face printuri corecte? NU

In regulament scrie clar ca: => MINIM 3 CERERI EXPLICITE SA PARASESC SPOTUL

=> PRINTURILE SA FIE FACUTE IN INTERVAL DE 5 MINUTE

=> PRINT CU F4 IN CARE SA SE VADA CLAR CA MI-A CERUT SA PARASESC SPOTUL.

In plangerea de mai sus eu nu vad nici macar 1 din cerinte de mai sus sa fie respectata. Insa deh nu ma lup cu morile de vand sa va explic voua.

Iar referitor la reevaluarea asta ... sa fim seriosi acele plangeri au fost facute la interval de 7 minute. Iar dupa aproximativ 2 ore si-a cerut scuze ca nu a citit regulamentul... 8-|

Posted

' date='01 February 2012 - 23:20' timestamp='1328131231' post='6198620']

Ma intreb cand o sa respectati si voi regulamentul?

Scrie cumva in regulament ca nu am voie sa stationez langa un spot daca "propietarul" spotului nu face printuri corecte? NU

Prima intrebare o pot adresa mai degraba eu tie decat tu mie :)

La cea de-a doua intrebare ai demonstrat cat de amarnic te inseli. In regulament scrie ca nu ai voie sa stationezi. Punct. Nu conteaza daca celalalt are printuri bune sau daca celalalt are printuri defel. Regulamentul nu se respecta in functie de printurile celorlalti ci se respecta pur si simplu.

Legat de reevaluare, am vazut ca s-a retras plangerea, dar nu e obligatoriu sa fie si acceptata de moderator. Banuiesc ca Koox a apreciat ca nu e cazul sa accepte o retragere cand s-a postat de mai multe ori aiurea. Mai mult, cel suspendat a recunoscut ca a citit abia ulterior regulamentul.

Suspendul este corect, closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...