Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

_Mistique_

urgent

Recommended Posts

Posted

poate joci deja pe 2 conturi si nu iti mai permit un al 3-lea ,respectiv al 4-lea cont?

Tu ai citit ce a scris omul ala ?

Daca ii era respins, nu era logic ca primea un email in care era anuntat ?

Posted

poate joci deja pe 2 conturi si nu iti mai permit un al 3-lea ,respectiv al 4-lea cont?

nu ai ce sa le faci ,nu au rabdare si fac astfel de topicuri,probabil deja i-a fost contul activat si il doare undeva sa zica macar multumesc ,eu zic sa ii inchizi topicul ca vad ca nu mai are nimic de zis

Posted

nu ai ce sa le faci ,nu au rabdare si fac astfel de topicuri,probabil deja i-a fost contul activat si il doare undeva sa zica macar multumesc ,eu zic sa ii inchizi topicul ca vad ca nu mai are nimic de zis

Ma mucea,tu ce cauti unde nu e treaba ta........hai la somn cu tine

IceMan in seara cand s-a dat drumu la conturi ..am creat 2 conturi 1 mi s-a aprobat si merge ,celalalt nu.Am activat pana in prezent pe contul cuiva.Eu ce ar trebui sa fac acuma??nu vreti sa mil activati asta e...macar sa stiu si eu ca omu,nu sa astept atatea zile si sa nu dati nici un raspuns...nici da nici ba....In legatura cu "urgent" era strict sa ii sara in ochi cuiva,si vad ca a avut efect.

Hai sa aveti o seara faina.Astept raspunsul(da sau ba)tiphat.gif

Posted

Ma mucea,tu ce cauti unde nu e treaba ta........hai la somn cu tine

IceMan in seara cand s-a dat drumu la conturi ..am creat 2 conturi 1 mi s-a aprobat si merge ,celalalt nu.Am activat pana in prezent pe contul cuiva.Eu ce ar trebui sa fac acuma??nu vreti sa mil activati asta e...macar sa stiu si eu ca omu,nu sa astept atatea zile si sa nu dati nici un raspuns...nici da nici ba....In legatura cu "urgent" era strict sa ii sara in ochi cuiva,si vad ca a avut efect.

Hai sa aveti o seara faina.Astept raspunsul(da sau ba)tiphat.gif

Trebuia sa spui asa de la inceput, nu sa vii cu povesti.

Din moment ce ai deja acces la 2 conturi, regulamentul este clar in aceasta privinta (daca nu l-ai citit pana acum, citeste-l). Raspunsul este evident.

Cat despre topicuri cu titlul "urgent", am sa rog moderatorii sa le inchida pe toate de acum inainte. Mi se pare lipsa de obraz ...

P.S. nu am de unde sa stiu despre ce cont vorbesti, din moment ce nu l-ai precizat ... dar daca nu vrei raspuns, nici nu conteaza (si-asa raspunsul este evident).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...