Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Visionone

Win 7 + laptop !

Recommended Posts

Posted

Buna seara Linkmania ! :)

Deci nu mai pot am nervi la maxim am reinstalat tot pe calc tot nu merge !!! Am win 7 Pe un laptop presario cq61 !

Intru in joc cu start-S2.exe Bifez Window mode ! apoi F11 F12 !! apoi as vreau sa dau un ALT+Tab !!! si surpriza!!! :) imi ramane blocat pe ecran in mijloc Alt +tabu!!! + sa fie totul ok se blocheaza si mu :)

Da nu e tot :) sa fim seriosi eu presupun ca acest start-s2.exe e facu pt xp ..... adica tre sa ai calc mai prafutz ca sa joci pe linkmania ?o.O folosesc win 7 pt rami nu pt alceva... dar totusi nu puteti face ceva si voi

ceva sa pot juca? si sunt sigur ca nus doar io cu problema asta !!! (as mai pune inca o intrebare dar presupun ca nu prea o sami raspunda nimeni ! landscape exista la mu-linkmania?)

Cu rescpect catre cei care no iau in in piept :)) astept raspunsuri :) sau injur... sau ce vreti voi numa sper sa ajuta la ceva mersi mult! vam pupat:)!!!

Cu respect Vision!

Posted

eu am laptop si win7 instalat si nu am probleme si in plus navighez si pe alte site-uri si si la CPU usage imi arata doar 30%.

vezi poate nu ai instalat ceva corect.

si despre alt+tab ti-a raspuns schoolOFdj

Posted

In primul rand pentru probleme de compatibilitate click dreapta pe launcher (start), dute in proprietati si seteaza run as admin si compatibility mode. Daca nu iti merge launcherul pentru winmode poti sa incerci sa cauti altul care sa mearga.

Posted

In momentul in care vreau sa ma logez primesc eroarea You were diconnected from server.

Rulez Start-S2 ca admin.

Laptop Asus F50SL

HDD Space: 175GB

CPU: Intel Core 2 Duo T6500 2,1 GHz

RAM: 4GB

DirectX: Direct X 11

Video: Ati mobility Radeon HD 4500

A-virus: Avast free

Firewall: Nu folosesc; am un router.

ISP: RDS

Locatia: Cluj-Napoca

Descriere:,

Cand vreau sa ma logez imi apare instant eroarea "You were disconnected from server".

Am luat patch-ul deci nu e de la patch.

Pana ieri jucam de pe un pc mult mai slab proc in jur de 2ghz si 1 gb de rami, placa de 128mb deci nu cred ca se pune problema sa fie din cauza laptoplui, de asemenea mai trebuie sa mentionez ca imi sacadeaza f tare cand dau sa scriu userul si parola si apoi dupa ce le scriu si dau enter imi scrie ca m-a deconectat.

Help

Posted

Asa am facut doar dau click pe el dar dupa ce dau a doua oara sa mearga jos in bara se blocheaza bara:( nu inteleg...:(

Cauta alt winmode pe google.

In momentul in care vreau sa ma logez primesc eroarea You were diconnected from server.

Rulez Start-S2 ca admin.

Laptop Asus F50SL

HDD Space: 175GB

CPU: Intel Core 2 Duo T6500 2,1 GHz

RAM: 4GB

DirectX: Direct X 11

Video: Ati mobility Radeon HD 4500

A-virus: Avast free

Firewall: Nu folosesc; am un router.

ISP: RDS

Locatia: Cluj-Napoca

Descriere:,

Cand vreau sa ma logez imi apare instant eroarea "You were disconnected from server".

Am luat patch-ul deci nu e de la patch.

Pana ieri jucam de pe un pc mult mai slab proc in jur de 2ghz si 1 gb de rami, placa de 128mb deci nu cred ca se pune problema sa fie din cauza laptoplui, de asemenea mai trebuie sa mentionez ca imi sacadeaza f tare cand dau sa scriu userul si parola si apoi dupa ce le scriu si dau enter imi scrie ca m-a deconectat.

Help

In primul rand scoate Avast si incearca din nou.

Posted

Merci acum merge, cred ca anti-virusul era de vina,insa acum am alta problema, Am lag foarte mare nu stiu dc, procesorul lucreaza pe undeva pe la 60-70% iar rami 1,5gb. Nu am alte programe deschise decat mu. Ce sa fac sa scap de lag??

Ce inseamna lag ? Se misca imagina in poze ? Sau dureaza ceva timp pana apare scrisu deasupra capului, se muta caracterul unde ii dai tu etc. ?

Posted

Merci acum merge, cred ca anti-virusul era de vina,insa acum am alta problema, Am lag foarte mare nu stiu dc, procesorul lucreaza pe undeva pe la 60-70% iar rami 1,5gb. Nu am alte programe deschise decat mu. Ce sa fac sa scap de lag??

Ce inseamna lag ? Se misca imagina in poze ? Sau dureaza ceva timp pana apare scrisu deasupra capului, se muta caracterul unde ii dai tu etc. ?

Jocul merge, doar ca se misca in poze, textura se face la normal doar cand merg aproape de ea.Caracterul se misca pot da cu es doar ca am lag mare

Posted

Daca zici ca se misca in poze inseamna ca este de la placa video.. ori este prea slaba, ori nu ai driverul care trebuie instalat. Cauta pe pagina oficiala si descarca ultimul driver al placii tale.

Ai rezolvat ceva ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...