Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TITANIC2012

Off problema cu contu

Recommended Posts

Posted

ija cum lai verificat nustiu iti dau contu parola si daca poti, nustiu cum ai reusit pun numele si parola si poc d/c. poti sa dau datele de cont??? pls reinstalat wind 7.am scos anti virus, am lasat comp gol si nafara de programele leptopului si placa video sunet, wi mozila nu am mai pus nimic need a Help. pun datele tot pot sa stau cu el de schis jocu dar cand pun datele de cont apare d/c

P.S eu cred ca contu nu este activat ai cuvantu meu.si e de 2 zile sau chiar 3 de cand am aplicat ptr cont nou.(astazi am schimbat parola,si am incercat din nou mia aparut schibare dar nu vad contu) sa se conecteze.

Posted

Cateva date despre leptop.

UK, am Warles cu viteza de 30 giga

Sistemul de operare: wind 7 ultimatum

HDD FreeSpace: 87GB

CPU:

DirectX:

RAM: 2 GB Ram

Placa Video: intel GMA 4500M

Placa de Baza : 2.2G FSBhz,800MHz

Antivirus-ul folosit: nam nimic nici un anti virus abea istalat wind 7

Firewall-ul folosit:

Sunt in UK, asta sper sa nu fie problema.

de jucat merge sa intru pe cont dar cand pun parola si id scrie (verificativa contu) in engleza scrie. (asta nu inteleg dece nu merge contu, stiu ca ija a verificat)

Posted

Nu vad ce legatura are contul cu faptul ca nu poti sa te conectezi tu la server.

Din momentul in care ai primit cel de-al 3-lea email, devine problema ta cum te conectezi, deoarece contul in sine nu poate (tehnic) sa aiba vreo eroare. Ija si Odyzzeus nu modifica nimic prin conturi la activare (nici nu au cum), au la dispozitie 2 butoane: ACCEPT si REJECT.

Mai departe te documentezi tu sa vezi de ce nu-ti merge (sunt mii de topicuri pe-aici cu probleme exact ca a ta, trebuie doar sa le citesti).

P.S. Poate ar fi bine sa citesti cel de-al 3-lea email (sa vezi daca nu cumva ti-a fost respins contul ...). Daca spune ca a fost acceptat "definitiv", clar nu contul este problema, ci tu.

Posted

Iti apare disconnected from the server dupa ce bagi userul si parola ?.. sau Invalid account ?

deci scrie verificativa contu si pe urma d/c

Nu vad ce legatura are contul cu faptul ca nu poti sa te conectezi tu la server.

Din momentul in care ai primit cel de-al 3-lea email, devine problema ta cum te conectezi, deoarece contul in sine nu poate (tehnic) sa aiba vreo eroare. Ija si Odyzzeus nu modifica nimic prin conturi la activare (nici nu au cum), au la dispozitie 2 butoane: ACCEPT si REJECT.

Mai departe te documentezi tu sa vezi de ce nu-ti merge (sunt mii de topicuri pe-aici cu probleme exact ca a ta, trebuie doar sa le citesti).

P.S. Poate ar fi bine sa citesti cel de-al 3-lea email (sa vezi daca nu cumva ti-a fost respins contul ...). Daca spune ca a fost acceptat "definitiv", clar nu contul este problema, ci tu.

o sa incerc alt cont si alt cont sami fac sa vad am refacut alt cont MiauMiau, dupa ce verific cu acest cont o sa las raspuns

Posted

Iti apare disconnected from the server dupa ce bagi userul si parola ?.. sau Invalid account ?

o sa incerc alt cont si alt cont sami fac sa vad am refacut alt cont MiauMiau, dupa ce verific cu acest cont o sa las raspuns

De ce ai verifica cu alt cont ?

Tocmai ce ti-am spus ca daca ai primit email-ul de "activare definitiva" este clar (garantat) ca nu contul este problema.

Te rog sa faci un print cu problema in cauza si posteaza aici.

http://www.gadwin.com/printscreen/

uite am un cont savona / nokia201 (username/password,) incerca cu acest cont vezi daca iti merge, voi schimba pass pe urma .In acest mod vezi daca ai facut tu o greseala technica pentru activarea contului

Ce greseala tehnica ar putea face ?

Posted

uite am un cont xxxx / xxxx (username/password,) incerca cu acest cont vezi daca iti merge, voi schimba pass pe urma .In acest mod vezi daca ai facut tu o greseala technica pentru activarea contului

Ps:Dupa o ora voi schimba password(done)

@IceMan -Am Trimis Pm

da am facut o problema tehnica unde scrie la intrebare am pus numa 6 caractere in loc de minim 10 asta am realizat dupa ce am facut al 2lea cont am vazut diferenta la al 2lea cont inca nu misa dat drumu o sa astept nui niic o problema

Posted

Salut daca doresti pot sa-ti imprumut contul meu ,desigr este gol ,pentru a incerca sa vezi daca iti merge in joc ,intri 2 .3 minute sa vezi daca ai probleme, daca te intereseaza dami pm pentru detali ,In acest mod aflam si noi daca era din cauza problemei pe care ai precizat.

super ideia dar lasa contu absolut gol si un caracter facut

trimitemile prin mail sirzea@yahoo.com si lasal 2 zile sa vad cum scap de la munca as ramane dator doar sa vad undei problema atata ma intereseaza ms mult

De ce ai verifica cu alt cont ?

Tocmai ce ti-am spus ca daca ai primit email-ul de "activare definitiva" este clar (garantat) ca nu contul este problema.

uite am un cont savona / nokia201 (username/password,) incerca cu acest cont vezi daca iti merge, voi schimba pass pe urma .In acest mod vezi daca ai facut tu o greseala technica pentru activarea contului

Ce greseala tehnica ar putea face ?

sper sa verific maine la 10,ora romaniei 12 scz ptr bataia de cap

Posted

Salu,acum daca ai facut si al 2 cont nu are sens sa iti mai trimti si eu un cont de proba 2 zile :) proba se face 2 minute te plimbi putin in safe zone pentru a vedea daca iei disconnect etc, noapte buna!

ms la fel ,da astept sa dea drumu la al 2lea si o sa las mesaj

Posted

iTi daca ai sti cat apreciez faptu ca iti bati capu cu mine,apreciez mult moderatori si cei Tehnici, sincer vorbesc am incercat 2 conturi, si am incecat si la al 3 lea leptop cu alt cont diferit si aceas problema. partea proasta este ca nu stiu sa pun poze care,leam facut pe leptop. e diferit UPDEITU la poze fata de anu trecut .abea al invatasem nu prea am avut tangeta cu topicuri de plangeri.

Daca e cineva interesant sa ma ajute sa puna pozele ptr mine as ramane recunoscator. id de mesing sirzea.

P.S multumesc inca o data.de ajutor

Posted

Mai , am avut si eu problema asta , credeam ca nu e contu activ ..

Dar am trimis dat click pe mail pe acel link ... si tot asa imi dadea cu disconnect ... dupa care am bagat patch 3 din downloads si mi-a scris: account invalid

Acum astept si eu sa dea valid si la al meu :happy1:

Posted

Eu ti-am spus de la inceput ca poti sa incerci de pe 100 de conturi si tot aia o sa primesti. Daca nu vrei sa asculti .. tine-o pe a ta, o sa rezolvi poate la vara.

Rezolvarea pentru problema ta se regaseste pe-aici:

- http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=318614

- http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=416957

- http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=260597

Din moment ce nu faci ce ti se recomanda, are rost sa mai tinem topicul deschis ?

Posted

S-a rezolvat problema. L-am ajutat eu.

Cand a pus patchu in loc sa dea Replace All, dadea Skip si fisierele nu se inlocuiau.

Multumesc mult de ajutor.

iTi mai ales tia ca iti faci datoria , si -ija- o seara buna ne vedem in game stand afk :)))

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...