Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Reevaluare s0are007

Recommended Posts

Posted

Tata faceti regulament pentru toata lumea sau fiecare cum vrea el..

cum drak lasi topicu deact 30 minute deschis ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432755

dak iti arat poze ca eram on si vorbeam in guidla atunci si nu i-am raspuns aluia te lasi de mu Kooxule?

ca asta inseamna ca eu am stat cu ss o zi aiurea.. ca asa ai vrut tu..

park se lasa 24 de ore de la initiera topicului .:-j

Nu va e frica ca o sa faca astia miting ?:))

Cer sa mi se scoate ss :

Motiv eram on dar nu i-am raspuns credeam ca vrea sa ma omare si vruiam sa io dau :P credaam ca vruia sa imi faca preluare..... daca nu ma credeti verificati logurile sa vedeti ca vorbeam pe guilda.. pot aduce si martori :P

Posted

Tata faceti regulament pentru toata lumea sau fiecare cum vrea el..

cum drak lasi topicu deact 30 minute deschis ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432755

dak iti arat poze ca eram on si vorbeam in guidla atunci si nu i-am raspuns aluia te lasi de mu Kooxule?

ca asta inseamna ca eu am stat cu ss o zi aiurea.. ca asa ai vrut tu..

park se lasa 24 de ore de la initiera topicului .:-j

Nu va e frica ca o sa faca astia miting ?:))

Cer sa mi se scoate ss :

Motiv eram on dar nu i-am raspuns credeam ca vrea sa ma omare si vruiam sa io dau :P credaam ca vruia sa imi faca preluare..... daca nu ma credeti verificati logurile sa vedeti ca vorbeam pe guilda.. pot aduce si martori :P

Cat vrei sa l lase? 2 min si te au ciuruit !

O sa ies in strada, strigand ,urland cu venele umflate la maxim daand sa bubuie sub presiune sangelui : Vrem aceleasi drepturi pentru toti!

Posted

Orice reevaluare trebuie insotita de dovezi. Daca ai poze prin care reiese ca erai on te rog sa le pui.

Eu zic ca am fost on . Cum imi dovedesti tu ca eu eram afk ?

Eu am crezut ca tipu imi face preluare.

Si cum de ai rezovlat plangere in 20 de minute ?De ce nu astepti sa vad si eu ca sunt postat etc ???

Raspunde mi tu la alceva : Daca eu iti arat poze ca eram on.. => ca am stat aiurea cu ss = >

nu iti faci treaba corect . am dreptate?

P.S : "orice reevaluare este insorita de dovezi " ca dovada eu aduc martori ca eram on si vb cu ei despre acest lucru :P iti dai seama ca nu am stat sa fac poze . ca doar nu eram obligat sa raspund corect ??

Posted

Orice reevaluare trebuie insotita de dovezi. Daca ai poze prin care reiese ca erai on te rog sa le pui.

Eu zic ca am fost on . Cum imi dovedesti tu ca eu eram afk ?

Eu am crezut ca tipu imi face preluare.

Si cum de ai rezovlat plangere in 20 de minute ?De ce nu astepti sa vad si eu ca sunt postat etc ???

Raspunde mi tu la alceva : Daca eu iti arat poze ca eram on.. => ca am stat aiurea cu ss = >

nu iti faci treaba corect . am dreptate?

P.S : "orice reevaluare este insorita de dovezi " ca dovada eu aduc martori ca eram on si vb cu ei despre acest lucru :P iti dai seama ca nu am stat sa fac poze . ca doar nu eram obligat sa raspund corect ??

1. Tu zici ca erai on, pozele zic altceva.

2. Daca iti facea preluare nu trebuia sa ii raspunzi pentru a pastra spotul ? :)

3. Pana acum va plangeati ca nu rezolva nimeni plangerile. Acum se rezolva prea repede.....

4. Conform pozelor ( DubPolice a stat langa tine aproape 10 minute in care tu faceai piruete si nu ai "raspuns" la intrebarile de afk ), eu zic ca mi-am facut treaba corect.

Posted

1- nu am vrut sa ii raspund

2- nu avea cum sa ma omoare am vrut sa imi bat putin joc de el. nu e trb ta

3- tata nu ma plang ca am luat ss cat ma plang de prestatia voastra V-AM SUGERAT DE 1000 ORI ... DACA FACI O TREABA FA O CUM TREBUIE ..

PUNETI SA O REZOLVI NUMAI DUP 24 DE ORE !!!!! iar atunci cand lumea se plange se plange ca trec saptamani si n e rezolvata alea rezolvale tu . nu destea postat la secunda . :-j

4- pai tocmai deaia nici nu i-am raspuns ca vedeam ca nu face nimic decat sta

dintre toti admini doar la Kitte am observat ca a tinut cont de asta.... !! oick la fel rezolvare plangere in 2 ore... .. poate mai intervine cnv cu o poza ceva... dak tu imi fai ss si dupa eu vin cu o poza pe tine nu te intereseaza ca eu stau o zi cu ss aiurea... dar pe mine ma cam intereseaza.. poate sunt gm.. poate pierd un ally un cs..

Posted

Chiar daca tu credeai ca iti face preluare, conform regulamentului erai obligat sa ii raspunzi.

Macro/bot se pedepseste indiferent ca esti on sau nu.

Plangerile nu au timp limita in care sa fie solutionate.

Suspendul a fost acordat corect.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...