Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Drakonik

nu pot sa ma loghez pe cont

Recommended Posts

Posted

Buna .

Contul dumneavoastra a fost activat si il veti putea folosi pentru a juca. Va asteptam, distractie placuta!

Echipa LinkMania.ro

Dar nu ma lasa sa ma loghez . Ce se inampla?

Posted

Am si eu o problema similara .....doar ca imi da invalid account ....am primit cele 2 mailuri de activare si sau dus si cele 24h ! ....

Posted

Am si eu o problema similara .....doar ca imi da invalid account ....am primit cele 2 mailuri de activare si sau dus si cele 24h ! ....

Dupa al 3-lea te poti loga!

Posted

Dupa al 3-lea te poti loga!

ok ...deci din partea mea numai trebuie sa fac nimic ..decat sa-l astept pe-al treilea ...ok

Posted

Cred ca ar trebui facut un topic pinned (de informare), in legatura cu mail-urile primite si cand anume pot folosi conturile. Asa ca pentru primii pasi, ca sa nu zic altfel.

Posted

Cred ca ar trebui facut un topic pinned (de informare), in legatura cu mail-urile primite si cand anume pot folosi conturile. Asa ca pentru primii pasi, ca sa nu zic altfel.

1. Se afiseaza mesaj pe ecran dupa ce faci contul

2. Dupa ce-l activezi prin email, primesti mesaj care iti spune din nou acelasi lucru

Scrie si pe forum in o gramada de topicuri. Mai e nevoie de inca unul ? Cine stie sa vada o sa vada, cine nu, nu va citi nici topicul ala ... asta pt ca nu exista pic de interes.

Posted

Pai tocmai, ca userul n-are de gand sa citeasca un topic de 10-20 de reply-uri, ca ii e lene. Asa ca face el altul nou. Cum vrei, ziceam doar. xD

Posted

Pai tocmai, ca userul n-are de gand sa citeasca un topic de 10-20 de reply-uri, ca ii e lene. Asa ca face el altul nou. Cum vrei, ziceam doar. xD

Nu era vorba de topicurile de pe forum, ci de cele 2 mesaje ce le primesti pe durata inregistrarii ... sau voi nu cititi mesaje/email/nimic ?

Posted

Nu era vorba de topicurile de pe forum, ci de cele 2 mesaje ce le primesti pe durata inregistrarii ... sau voi nu cititi mesaje/email/nimic ?

Pai citesti .. zice 24H iar cand trec cele 24H nu vii pe forum sa cauti ? (ma nene a trecut 24h eu ii stiu seriosi pe astia ce se intampla)

Posted

Pai citesti .. zice 24H iar cand trec cele 24H nu vii pe forum sa cauti ? (ma nene a trecut 24h eu ii stiu seriosi pe astia ce se intampla)

Tocmai ce m-am uitat pe pagina si nu exista conturi care n-au primit raspuns si care s-au inregistrat de mai mult de 24 de ore. Toate sunt de ieri sau de azi ...

Asa ca hai cu suspendul pt acuze nefondate ...

Voi nicicum nu veti fi multumiti. Pana acum va plangeati ca n-aveti conturi, acum va plangeti ca trebuie sa asteptati cel mult o zi.

Poate o sa modific mesajul ala si trec o luna, poate atunci n-o sa mai veniti pe forum ... (sau?).

Posted

Eu m-am referit ca e buna ideea lui bunny cu un topic pined ca poate sunt sau o sa fie care se plang ca le trec cele 24H nu am acuzat pe nimeni.

Posted

Eu m-am referit ca e buna ideea lui bunny cu un topic pined ca poate sunt sau o sa fie care se plang ca le trec cele 24H nu am acuzat pe nimeni.

De ce s-ar plange ?

Toata lumea primeste raspuns, indiferent ca este acceptat sau respins.

Acum daca intarzie Ody si Ija o ora cu raspunsul nu cred ca este capat de lume, au ei ei treburile lor si cel putin acum la inceput cand sunt cate 200 de conturi pe zi ... este foarte mult de verificat.

Cererile nu pot fi "sarite" sau "uitate", deci nu vad ce explicatii ar trebui date.

Posted

Downloadeaza mai intai clientul

Varianta fara sunete

http://www.linkmania.ro/s2/downloads/nosounds-p2/LM-Season2-p2-nosounds.7z

Varianta cu sunete

http://www.linkmania.ro/s2/downloads/full-p2/LM-Season2-p2.7z

Dezarhiveaza undeva fisierul, dupa care downloadeaza patchul

http://www.linkmania.ro/s2/downloads/patch3/patch3-LM-Season2.zip

Dezarhiveaza peste folderul unde e jocul.

Cred ca majoritatea asteapta un raspuns mai simplu, vad des problema extragerii corecte a patchului.

1. Salveaza client si patch in acelasi loc de pe partitie/hdd/etc.

2. Extrage Clientul cu optiunea: Extract here/Extragere aici.

3. Extrage Patch cu aceasi optiune.

4. Daca esti intrebat daca sa supra-scrie anumite fisiere dati yes/yes to all/da/da la toate.

5. Folositi start.exe nu main.exe.

Posted

Ia nu mai fi tu asa curios de organele noastre. [-(

Oh come on, pentru ce te agiti si te enervezi? Lasa-i sa-si rezolve problemele, le-ai explicat odata, daca au inteles bine daca nu, lasa-i in voia lor. Nu trebuie sa-ti dai duhu pentru fiecare in parte. Un favor nu vine niciodata lipsit de neplacerile altora.

Posted

Eu sunt curios de ce foarte multi va folositi organele sau mamele prin "intrebare/raspuns" ...

Pentru ca mai degraba i-ti aduci aminte de persoana/organul la care ti cel mai mult decat alceva, pana la urma ideea e sa-ti aduci aminte intrebarea si raspunsul.

Posted

Eu sunt curios de ce foarte multi va folositi organele sau mamele prin "intrebare/raspuns" ...

Pentru ca mai degraba i-ti aduci aminte de persoana/organul la care ti cel mai mult decat alceva, pana la urma ideea e sa-ti aduci aminte intrebarea si raspunsul.

ai reust ? iti merge ?

Posted

ai reust ? iti merge ?

Da iTi am reusit, mersi dau o bere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...