Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IceMan

Atentie la conturi!

Recommended Posts

Posted

Conturile activate pana in acest moment (nu foarte multe la numar) nu au primit ca raspuns email din cauza unei probleme tehnice (care s-a remediat intre timp).

Asa ca rugamintea mea este sa verificati in joc daca va merge contul sau nu. Daca nu merge, mai asteptati, de data asta asteptati un email (chiar daca vi se aproba sau refuza contul primiti oricum email cu un mesaj).

Posted

eu am primit urmatoarele mailuri : "MU Linkmania S2 - cont creat" si "MU Linkmania S2 - cont activat" si nu pot sa ma conectez imi zice cont invalid. nume cont sebaca88

Posted

mi-am facut cont..l-am activat..am primit si al 2 lea mail..acu am downlodat mu full season insa nu ma lasa sa intru..dau start si ramane asa..fara sa se incarce wm..am omis ceva?

Posted

eu am primit urmatoarele mailuri : "MU Linkmania S2 - cont creat" si "MU Linkmania S2 - cont activat" si nu pot sa ma conectez imi zice cont invalid. nume cont sebaca88

mi-am facut cont..l-am activat..am primit si al 2 lea mail..acu am downlodat mu full season insa nu ma lasa sa intru..dau start si ramane asa..fara sa se incarce wm..am omis ceva?

asta pt ca nu v-au fost activate conturile ...

ca sa puteti juca trebuie sa primiti un al 3-lea email :)

Posted

eu aseara cand am auzit ca se pot face conturi eram in oras la meci si am facut contul de pe telefon are ceva ?

da. nu activam conturi de pe ip-uri de telefonie

Posted

pai si akuma ce pot face ? ca alt email nu am. nu potzi verifica IP-ul de pe contul de pe forum ?

iti faci alt email

eu am anuntat ce si cum intr-un alt topic. trebuia sa-l fi citit pana acum, ca e de vreo 3 saptamani ...

Posted

iceman nu ai inteles..ok nu am primit al 3 lea mail.

problema este urmatoarea: am downloadat mu full de pe site..am dezarhivat pe partitia D apoi am deschis start. windows mode apas butonul start insa nu se conecteaza.sta fereastra aproximativ 1 minut si pe urma dispare. de ce ? :)

Rectific.am dat start s-a conectat am pus contu si parola si mi-a dat d/c :)

Posted

problema este urmatoarea: am downloadat mu full de pe site..am dezarhivat pe partitia D apoi am deschis start. windows mode apas butonul start insa nu se conecteaza.sta fereastra aproximativ 1 minut si pe urma dispare. de ce ? :)

patch 3 ai luat? l-ai dezarhivat peste joc?

Posted

problema este urmatoarea: am downloadat mu full de pe site..am dezarhivat pe partitia D apoi am deschis start. windows mode apas butonul start insa nu se conecteaza.sta fereastra aproximativ 1 minut si pe urma dispare. de ce ?

Downloadeaza si copiaza si pach3 peste.

Posted

si o sa mai trebuiesca sa mai astept ink 24 de ore sa mi se activeze ? :((

Depinde cand au timp Ija si Odyzzeus sa activeze conturi.

Rectific.am dat start s-a conectat am pus contu si parola si mi-a dat d/c :)

Aici discutam de conturi, nu de probleme de alt tip ... ia-ti patch 3, daca nu merge atunci posteaza la aspecte tehnice. Oricum, din moment ce n-ai primit al 3-lea email, n-o sa te poti loga.

Posted

cum spuneam mai sus am reusit sa intru pana la urma..

Am pus Contul Si Parola si cand am dat enter mi-a dat disconnect :)

Mentionez ca am primit doar 2 mailuri.deci trebuie sa mai astept. :) sa speram ca va functiona..era si timpul :P o seara buna.o sa mai incerc pe maine.

Posted

IceMan am o intrebare te rog . Am facut un cont SbVampire dar l-am facut de pe laptop de pe un ip din bucuresti (regie), acum acasa sunt de pe pc-ul desktop de acasa si pe ipul de acasa ... pe cont o sa joc si de acolo si de acolo este vre-o problema ...? ( contul nu a fost inca activat de un moderator, nu am primit mail (al 3-lea) , contul fiind facut cam pe la 11:00 AM)

P.S.: Acum vad ca am warn , mi se poate scoate? cred ca e acolo de vre-o 2 ani XD

Posted

Am dat sa creez 2 conturi:

1. De pe yahoo dar cand am vazut ca nu apare e-mail de confirmare am pus inca 1 pe gmail. Imi poate spune si mie cineva cand vor fi active? acelasi IP ca pe forum am :) Multumesc !

@sau macar 1 dintre ele sa fie.

nume conturi : SamD sau SamDD

Posted

Contul dumneavoastra a fost activat si il veti putea folosi pentru a juca. Va asteptam, distractie placuta!

Echipa LinkMania.ro

multumesc frumos :tiphat:

Posted

cum spuneam mai sus am reusit sa intru pana la urma..

Am pus Contul Si Parola si cand am dat enter mi-a dat disconnect :)

Mentionez ca am primit doar 2 mailuri.deci trebuie sa mai astept. :) sa speram ca va functiona..era si timpul :P o seara buna.o sa mai incerc pe maine.

Nu trebuie sa speri, functioneaza sigur.

deci Odyzzeusi si Ija activeaza conturile nu si tu ?

Da!

IceMan am o intrebare te rog . Am facut un cont SbVampire dar l-am facut de pe laptop de pe un ip din bucuresti (regie), acum acasa sunt de pe pc-ul desktop de acasa si pe ipul de acasa ... pe cont o sa joc si de acolo si de acolo este vre-o problema ...? ( contul nu a fost inca activat de un moderator, nu am primit mail (al 3-lea) , contul fiind facut cam pe la 11:00 AM)

P.S.: Acum vad ca am warn , mi se poate scoate? cred ca e acolo de vre-o 2 ani XD

1. nu

2. ia legatura cu moderatorul care ti-a dat warn ...

Am dat sa creez 2 conturi:

1. De pe yahoo dar cand am vazut ca nu apare e-mail de confirmare am pus inca 1 pe gmail. Imi poate spune si mie cineva cand vor fi active? acelasi IP ca pe forum am :) Multumesc !

@sau macar 1 dintre ele sa fie.

nume conturi : SamD sau SamDD

Citeste email-ul!

Posted

unii isi fac cont acum 30 de minute si au confirmarea ..altii asteapta de 10 ore si nimic ? cum vine asta? :(

2 conturi mari si late ... atat am inteles ca e voie ,...dati-mi accept macar la unul dintre ele ..sa pot juca va rog .

Posted

unii isi fac cont acum 30 de minute si au confirmarea ..altii asteapta de 10 ore si nimic ? cum vine asta? :(

2 conturi mari si late ... atat am inteles ca e voie ,...dati-mi accept macar la unul dintre ele ..sa pot juca va rog .

Serios ?

De unde ai tras tu concluzia asta ?

Te rog sa nu mai aduci acuze nefondate, daca nu vrei suspend!

In plus n-ar trebui sa fie treaba ta. Acolo scrie maxim 24 de ore, respecta daca vrei sa fii respectat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...