Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ElectroxX

[Rezolvat]Reclamatie Teddy

Recommended Posts

Posted

numele meu în joc: ElectroxX

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Teddy si celalalt coleg de-al lui,dar nu iam vazut numele

Screenshot-uri:

http://imageshack.us/photo/my-images/51/samp317jz.png/

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram pe la cai,venise inainte 2 triads acolo iam omorat,dupa care a trecut vro 5 min neam strans 2 ballasi si 2 mafie dupa care vine teddy langa noi si da w4 cops attack cand eu nu am tras in nici un cop.Iar colegul meu la fel primeste w4 pe accelasi motiv...Daca se poate as vrea sa luati niste masuri

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Specter

Martori :Puremagic,Akary inca 1 mafiot si eu....

Posted

umele meu în joc: aKaRy

+

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Teddy si celalalt coleg de-al lui,dar nu iam vazut numele

Screenshot-uri:

http://

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram pe la cai,venise inainte 2 triads acolo iam omorat,dupa care a trecut vro 5 min neam strans 2 ballasi si 2 mafie dupa care vine teddy langa noi si da w4 cops attack cand eu nu am tras in nici un cop.Iar colegul meu la fel primeste w4 pe accelasi motiv...Daca se poate as vrea sa luati niste masuri

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Specter

Martori :Puremagic,ElectroxX inca 1 mafiot si eu....

Posted

Tu ori nu vezi ori te prefaci ca nu vezi , teddy a fost destul de clar mai sus ca reclamatia se face la "Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii"

# Sau ai postat pt +1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...