Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AskMe

Cont ivalid !

Recommended Posts

Posted

Buna,

Mi-am facut un cont, am primit e-mailul de confirmare cum ca ar fi fost activat dar nu pot sa ma loghez pe el.

Imi spune ca, contul este invalid.

Ce e de facut ?

Mersi.

Posted

Ai accesat linkul pe care la trimis linkmania pe emailul tau? daca nu,intra pe el

Daca nu merge nici asa,trebuie sa astepti ca adminul care are acces la conturi sa ti-l activeze

Posted

Ai accesat linkul pe care la trimis linkmania pe emailul tau? daca nu,intra pe el

Daca nu merge nici asa,trebuie sa astepti ca adminul care are acces la conturi sa ti-l activeze

Da, am accesat

Nu merge, tot asa imi apare.

Posted

Cam asa scrie in mailul primit de NOI .

" Contul dumneavoastra a fost creat. Datorita faptului ca activarea conturilor se face, temporar, manual de catre administratori, veti putea utiliza contul proaspat creat in cel mult 24 de ore.

Va multumim pentru intelegere.

Echipa LinkMania.ro "

Daca nu intelegi romaneste dai copy/paste aici » http://translate.google.ro/?hl=ro&tab=wT si iti alegi limba in care vrei sa iti traduca .

Posted

Cam asa scrie in mailul primit de NOI .

" Contul dumneavoastra a fost creat. Datorita faptului ca activarea conturilor se face, temporar, manual de catre administratori, veti putea utiliza contul proaspat creat in cel mult 24 de ore.

Echipa LinkMania.ro "

Daca nu intelegi romaneste dai copy/paste aici » http://translate.google.ro/?hl=ro&tab=wT si iti alegi limba in care vrei sa iti traduca .

SiulviuCris dar tu ce te crezi asa de important ca raspunzi asa sarcastic ?

Ti-am dat un cap cu aceasta intrebare ?

Nu te-a obligat nimeni sa raspunzi.

Posted

eu am primit 1 mail "Cont Creat" si ink 1 mail "Cont Activat" si tot nu pot sa ma loghez

pff... citeste ce iti scrie in email, daca ce ti-a aparut pe ecran n-ai putut citi.

Am scris la informatii ce si cum.

Posted

Contul dumneavoastra a fost creat. Datorita faptului ca activarea conturilor se face, temporar, manual de catre administratori, veti putea utiliza contul proaspat creat in cel mult 24 de ore.

Echipa LinkMania.ro

Posted

Contul dumneavoastra a fost creat. Datorita faptului ca activarea conturilor se face, temporar, manual de catre administratori, veti putea utiliza contul proaspat creat in cel mult 24 de ore.

Echipa LinkMania.ro

mersi

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...