Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheNight

Problema

Recommended Posts

Posted

Vreau sa ma loghez cu 2 conturi si sistemul nu ma lasa datorita placii video (care este cu mult mai buna decat cea pe care am avut`o acum 3 ani cand ma jucam cu 2 conturi) . Poate sa ma ajute si pe mine careva ? Sa fiu mai explicit acelasi lucru se intampla si dak vreau sa mai intru in alt joc gen warcraft : intru in Mu il las asa si dak intru in warcraft ma scoate din unu din ele...nu da nici un fel de eroare . Acelasi lucru cand vreau sa ma loghez cu 2 conturi in mu.

Posted

procesorul este de 3 ghz dual core memoria la placa video 256( mergea pe 128 dar fragmenta) si ram 4 gb ddr 3

Eu unul tind sa cred ca singura problema este windows 7

Posted

Poate ca problema este ca jocul este facut ca sa nu intri cu 2 conturi in acelasi timp... ? .. sau .. poate problema este ca incerci sa intri cu main2 ?

Posted

bun si mai nou imi da eroare doar cu mu .se blocheaza putin si dupa cateva secunde imi spune ca driverul si`a revenit din cauza erorii? vreo idee careva ceva?

Posted

Asa pateam si eu.. cauza: placa video nu era bine infipta in slot. Incearca sa scoti placa video din slot, sufli putin cu aer pe acolo, o bagi la loc si o prinzi bine in suruburi dupa care cauti sa reinstalezi ultimul driver pe care il gasesti pe pagina oficiala.

Posted

Merge mu-ul si pe o placa de 64mb, nu aia e problema. Tine de soft, nu de hard. Merge sa joci si ambele jocuri, doar ca launcher-ul ala e cam bulit, si daca te uiti de 2-3 ori in MU, urmatoarea data te trezesti ca-ti iese din joc fara niciun fel de warning.

Posted

bine spus buny nu cont aveam placa de 128 si mergea dar la mine nu apuc nici sa ma uit nici sa intru in mu si warcraft pur si simplu si mi`a iesit unu din ele

Posted

Oi fi avut tu de 128 dar atunci era alta versiune de MU, alt launcher.

Incearca si tu cu ultimul driver, daca nu ai incercat pana acum

tocmai am spus ca am luat ultimul driver acu cateva zile...+ ca era aceeasi vers de mu :) cand jucam eu adica acum 1 an 2 :)

Posted

Ia dezinstaleaza driver-ul video si intra in joc asa, ca merge mu-ul si fara. (dar sacadat) Incearca sa testezi mai multe drivere video pe parcurs. Nu trebuie neaparat sa fie ultimul driver, ca nici tu n-ai cea mai buna placa video, daca intelegi la ce ma refer. :P Cauta-ti drivere mai vechi, trebuie sa fie unu compatibil.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...