BoBiTza Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Numele meu în joc: BoBITza Numele EXACT celui pe care îl reclam: kWai Screenshot-uri: Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram la cops vs mafia eu in Mafie si el tot In mafie doar ca era dnb si a inceput sa traga in mine si nu 1 data de mai multe ori in primele poze se vede ca are 1 skin cand ma apropiat de le a schimbat skin a crezut ca scapa de post si nam dovezi Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Moses, old_man , nightwishmaster Martori :-
FALLEN Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Postez pt kWai, are disable, mi-a zis pe mess "Baiatule in primul rand ai idee cata lumea acel skin de gaina ? erau cel putin 7 insi cu acelas skin , inteleg ca esti suparat pe mine ca fac misto de tine dar asta e alta treaba nu trebuie sa minti asa ca "te atac " n-are nimic . Bafta si noapte buna ps: e kWai, nu kWay"
Dragos Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Poate tragea in cops iar tu te bagai in tinta lui (suna a vanatoare...)
BoBiTza Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Stiu ca acuma incercati sa-l scoateti dar nu este prima data cand un rival omoara pe cineva la cops vs mafia si Sa nu incerce sa minte ca nus chior nici prost se vede clar si pe minimap navea cum sa traga in altii mai ales daca tragea in mine eu zic so lasati moale cu - si sa dam cartile pe fatza + ca se vede in poza pe mini map culoarea de dnb si unde a aparut culoarea dupa ca incerca sa fuga sa nu-i pot face post .. Mie nu mie ca ma omorat Dar mie de nerusinarea cum si-a schimbat rapid skinu sa nu-l pot posta
Cristian Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kWai va primi ban 25 zile pentru deranjare event, nesimtire si incercare de inducere in eroare. Antecedente: http://imageshack.us/photo/my-images/440/samp156te.png/ fapt pentru care a primit ban 10 zile.