Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

prada

Problema

Recommended Posts

Posted

Astazi am descarcat jocul,am intrat cateva minute in joc, apoi am iesit!

Mai tarziu cand am incercat sa intru din nou, n`a mai functionat ! 2click pe launcher, 1click pe start si nu face nimic! :dontknow:

Posted

Sterge jocul si instaleaza-l iar, dezactiveaza toate functiile antivirusului, firewall. Click dreapta pe start -> run as admin

Posted

Sterge jocul si instaleaza-l iar, dezactiveaza toate functiile antivirusului, firewall. Click dreapta pe start -> run as admin

Am facut toate astea imediat dupa ce am vazut ca nu mai functioneaza.. si nimic !

Ramane sa`mi reinstalez windows`ul! revin dupa...

Posted

Am facut toate astea imediat dupa ce am vazut ca nu mai functioneaza.. si nimic !

Folosesti elite,sau un cliker de genul?

Posted

Folosesti elite,sau un cliker de genul?

Am incercat si cu elite si n`a mers! Dar de atunci l`am sters, l`am descarcat din nou...si nimic!

Posted

Buna, As tinde sa cred ca ai o problema de antivirus si/sau lipsa lui si prezenta unor virusi. Am nevoie de mai multe detalii pentru a te putea ajuta. Sistem de operare, componente hardware etc etc.

Posted

Nu mai deschid topic nou, am cautat si nu am gasit rezolvare.

Cont nou facut acum aproximativ o ora, am primit e-mail de activare, l-am urmat si teoretic "contul a fost activat [...]". Contul trebuie activat ulterior manual inca o data de catre cineva sau este intradevar o problema de natura tehnica?

LE: Mersi Ice!

Posted

Nu mai deschid topic nou, am cautat si nu am gasit rezolvare.

Cont nou facut acum aproximativ o ora, am primit e-mail de activare, l-am urmat si teoretic "contul a fost activat [...]". Contul trebuie activat ulterior manual inca o data de catre cineva sau este intradevar o problema de natura tehnica?

Trebuie sa astepti activarea manuala, dupa cum scria in mesaj.

Posted

Astazi am descarcat jocul,am intrat cateva minute in joc, apoi am iesit!

Mai tarziu cand am incercat sa intru din nou, n`a mai functionat ! 2click pe launcher, 1click pe start si nu face nimic! :dontknow:

Cauta main.exe in processes din ctrl+alt+del si inchide-l. Daca nu exista, fa-l sa existe, incercand sa intri iarasi in joc. Tot ce tine de joc, ca procese, le inchizi. Sau poti sa dai un restart. Sau, intr-un timp mergea sa-i schimbi compatibilitatea. (properties pe icon->compatibility->windows xp sp2, sp3, oricare)

Posted

Am schimbat pana si calculatorul pentru jocu asta!

Am reusit abea azi,dar astept de ceva vreme activarea contului!

Multumesc de ajutor! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...