Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

The mask

CONTURI

Recommended Posts

Posted

Vad ca inchideti la topicuri non stop ,de ce ? cu ce va deranjeaza daca lasati unul deschis la dracu ,sa aibe lumea unde sa posteze ,din cauza asta se deschide pe fiecare zi altul nou ! In primul rand ,din cate am inteles eu razvan s-a lasat de meseria asta ,si la lasat pe IceMan ,care din cate am vazut eu pana acum ,nu face prea mari eforturi ca se rezolve prblema,nu stiu ce sa zic in legatura cu alte probleme ,dar cu asta ,nu a facut nimic special cu toate ca tot promite de prin august .Domnule "Basescu" aka IceMan ,vreau sa va rog sa nu mai promiteti lucruri daca nu sunteti in stare sa le rezolvati ,(acum "veti" spune ca nu ati promis nimic,asa e ,rectific nu mai da nici un detaliu in legatura cu pagina de conturi pentru ca odata ce postezi ceva ,creste increderea ca se va rezolva problema ,iar dupa expirarea termenului dat de "eminenta" ta vor aparea incontinuu topicuri pe tema aceasta : "Ce sa intamplat ? " De ce nu sa deschis?" "Cand se deschid?" V as sugera ca de acum incolo cand cineva mai intreaba despre pagina de conturi ,sa spuneti un simplu nu stiu ,mi se pare cel mai bun termen ,tinand cont de "situatia" in care ai ajuns (de a promite lucruri pe care nu le poti rezolva ,cel putin in intervalul de timp dat de tine).Eu sunt un nimeni ,am intrat acum cateva zile cu o dorinta arzatoare de mu ,dupa multi ani de pauza,dar se pare ca problema asta nu se va rezolva prea curand ,si daca imi permit ,si imi permit ,pot spune ca in nici un caz in decursul anului asta ,cel mai probabil cu un nou rr db ,astfel ,dragi iubitori de linkmania ,nu mai asteptati in zadar.

Posted 27 August 2011 - 19:48

Pagina pentru crearea conturilor in jocul MU este temporar suspendata! Nu exista o data anume pentru relansarea ei, vom permite crearea de conturi noi dupa rezolvarea anumitor probleme (care nu ar trebui sa mai dureze mult timp).

Posted 09 January 2012 - 18:03

In decursul zilei de maine (in principiu, daca nu intervine nimic, deci nu este garantat!) se va "deschide" pagina pt creat conturi pe MU Linkmania.

Posted 11 January 2012 - 15:44

Am spus de la inceput ca nu este garantata ziua deschiderii.

V-am facut anunt ca sa fiti informati din timp (spuse dupa 6 luni de la prima promisiune)

Treaba se va rezolva, poate azi/maine sau chiar saptamana viitoare.

Ma ajuta vrazvan cu ceva, dar trebuie sa-si faca si el timp la randul lui. Cert este ca mi-a promis ca ma ajuta si eu il stiu om de cuvant, acum data exacta nu pot sa v-o spun pt ca nu depinde doar de mine.

Multumim ca vrei sa ne informezi din timp ,dar cu 2-3 zile intainte e deajuns (asta stiind sigur ca dupa alea 2-3 zile se deschide ,si cand zic 2-3 zile ma refer la 2zile maxim 3 , nu 30.)

Multumesc ca va ti facut timp sa cititi postul asta .

Posted

Sunt unele lucruri care dau mult prea multe batai de cap pe linkmania, si care se pare ca au cam scapt de sub control . Dar unii incearca sa ascunda asta

Cu siguranta ar fi mai ok , daca lumea ar sti care e motivul acestei amanari,si ca problemele sunt mult mai grave decat se lasa sa se inteleaga .

Inainte nu s-a pus niciodata problema legata de crearea conturilor, iar acum ...serverul este intr-o cadere libera, probabil si din cauza ca administratorul serverului nu e prea familiar cu jocul, dar avand in vedere ca a preluat serveru de putin timp, nu cred ca are vreo vina .

Posted

Este usor sa jignesti dar mai greu sa realizezi ceva.

Am tot repetat care sunt motivele, dar mai recapitulam si pt cei care vin sa jigneasca din nou fara sa aibe habar de ceea ce se intampla :

1. Eu am acces la server de ~2 saptamani (accesul NU include pagina pt creat conturi!)

2. Din august si pana acum eu am postat in numele fostilor administratori care au facut promisiuni la randul lor (deci promisiunile nu erau ale mele), dar din pacate n-au mai avut timp sa se ocupe

3. Inca astept acces la pagina pt creat conturi (din nou, mi s-a promis, astept la randul meu). Treaba trebuia rezolvata de vreo saptamana, dar cei cu acces au fost indisponibili. Indata ce voi avea accesul probabil in cateva ore veti avea si pagina.

4. Fiind servere proprietate RDS, sunt formalitati de indeplinit, permisiuni pe scara ierarhica, ...

Iar acum, ca de la om la om, dupa ce m-ati tot jignit pe-aici, meritati toate aceste explicatii ? Mai mult decat atat, merita sa-mi pierd din timpul meu pt voi, sa va rezolv problemele ? Poate ar trebui sa fac exact cum ai spus tu in primul post: sa nu ma mai implic deloc si poate peste cativa ani o sa intereseze pe cineva sa va rezolve voua problemele. Daca eu n-am insistat pt voi, nu stiu cine o s-o mai faca. Il am pe Ija martor care stie la fel de bine ca mine ce si cum ... dar asa-i omul, intotdeauna nemultumit.

Guest ToTo-Riina
Posted

Am tot repetat care sunt motivele, dar mai recapitulam si pt cei care vin sa jigneasca din nou fara sa aibe habar de ceea ce se intampla :

1. Eu am acces la server de ~2 saptamani (accesul NU include pagina pt creat conturi!)

2. Din august si pana acum eu am postat in numele fostilor administratori care au facut promisiuni la randul lor (deci promisiunile nu erau ale mele), dar din pacate n-au mai avut timp sa se ocupe

3. Inca astept acces la pagina pt creat conturi (din nou, mi s-a promis, astept la randul meu). Treaba trebuia rezolvata de vreo saptamana, dar cei cu acces au fost indisponibili. Indata ce voi avea accesul probabil in cateva ore veti avea si pagina.

4. Fiind servere proprietate RDS, sunt formalitati de indeplinit, permisiuni pe scara ierarhica, ...

Iar acum, ca de la om la om, dupa ce m-ati tot jignit pe-aici, meritati toate aceste explicatii ? Mai mult decat atat, merita sa-mi pierd din timpul meu pt voi, sa va rezolv problemele ? Poate ar trebui sa fac exact cum ai spus tu in primul post: sa nu ma mai implic deloc si poate peste cativa ani o sa intereseze pe cineva sa va rezolve voua problemele. Daca eu n-am insistat pt voi, nu stiu cine o s-o mai faca. Il am pe Ija martor care stie la fel de bine ca mine ce si cum ... dar asa-i omul, intotdeauna nemultumit.

mai punele la cur IceMan ca nu ajungi departe asa . Nu mai baga tot in seama .

scz limbajul , dar asa e vb .

:tiphat:

Posted

Spune celor de la RDS ca le platesc o groaza de bani pe luna pt servicii :)) si nu numai eu asa ca sa lase ierarhiile etc si sa iti dea go ahead-ul la conturi :) (glumesc) Ms pt explicatii si speram sa se rezolve curand.Stima.

Posted

Spune celor de la RDS ca le platesc o groaza de bani pe luna pt servicii :)) si nu numai eu asa ca sa lase ierarhiile etc si sa iti dea go ahead-ul la conturi :) (glumesc) Ms pt explicatii si speram sa se rezolve curand.Stima.

Tu platesti pt serviciile de care te folosesti (internet, telefonie, tv, ...), nicidecum pt Linkmania. :)

Posted

Eu apreciez eforturile tale, si cred ca si majoritatea care joaca mu, IceMan , dar ...esti cam singuru care se zbate .

Dar fiind vorba de scara ierarhica....asta inseamna ca accesul la pagina de conturi nu este o prioritate...si ce e de facut ...?vrazvan mai are vreo legatura cu serverul ?

Posted

Eu apreciez eforturile tale, si cred ca si majoritatea care joaca mu, IceMan , dar ...esti cam singuru care se zbate .

Dar fiind vorba de scara ierarhica....asta inseamna ca accesul la pagina de conturi nu este o prioritate...si ce e de facut ...?vrazvan mai are vreo legatura cu serverul ?

Cam este o prioritate pagina de conturi, avand in vedere ca pana imi fac eu timp sa studiez problemele serverului, pana testez, implementez, etc mai dureaza. Sau pana atunci vreti sa ma innebuniti cu mesaje de genul asta ?

vrazvan nu mai are treaba cu Linkmania, de multi ani.

ps. nu sunt singurul. mai sunt cei din staff-ul MU

Posted

M-am lasat acum vreun an de mu, poate mai mult. Acum de cateva saptamani urmaresc ce se intampla pe aici din nou, din curiozitate, pentru ca vad ca cineva incearca sa se ocupe de serveru asta care odata chiar era distractiv.

Acum ce sa zic, am urmarit toate posturile lui IceMan sa vad ce se mai intampla nou, de obicei incerc sa evit celelalte posturi din topicuri. Dar cand mai vad asa vreo persoana care stiu ca era competenta pe vremea cand jucam eu, citesc, ca sunt curios ce are de zis.

Eu nu reusesc sa va inteleg, astia care sunteti nemultumiti, pareti ca niste copii rasfatati care nu inteleg de ce parintii lor n-au bani sa le cumpere ceva. Serveru asta din cate stiu a stat mult timp fara posibilitatea de a-ti face cont, a stat mult timp in care iti venea sa nu mai joci din cauza hackurilor sau mai stiu eu ce se intampla pe acolo. Acum se pare ca se incearca sa se faca ceva, indiferent ca IceMan a spus ca o sa se faca maine sau nu, voi de ce nu sunteti fericiti pentru simplul fapt ca se face si ca se incearca?

Ce conteaza ca e vina lui IceMan sau a altcuiva, poate o sa se faca si o sa puteti juca mu din nou in conditiile normale care erau acum mult timp, simplu fapt ca se incearca nu va place? Eu nu vad decat disperare in vorbele voastre cand spuneti ca 'aoleu ai zis ca faci maine dar a trecut o saptamana si n-ai facut?!?!' Trebuie sa joci neaparat acum in momentul asta? Se sfarseste lumea si nu mai apuci sa joci mu? Poate tot voi sunteti si aia care credeti in 21.12.2012

Nu prea postez eu in alte sectiuni in afara guilds, poate a trecut mai mult de un an de cand am facut-o, dar cand vad ca omu asta a incercat sa faca ceva, cat de putin o fi incercat treaba lui, iar voi sunteti nemultumiti ca n-a respectat un termen care nici n-a fost dat, raman uimit de cum puteti gandi unii din voi.

Ciudat e ca doar cei nemultumiti si cei care simt ca li s-a facut o mare nedreptate, doar ei posteaza, doar ei se vaita, si da, asa e normal. Pacat ca realitatea se deformeaza cand apar multe astfel de mesaje. Tot ce vreau sa zic e ca sunt sigur ca sunt si persoane care asteapta in liniste sa se faca ceva in legatura cu conturile si apreciaza orice efort din partea oricui de a face ceva, chiar daca aceste persoane nu-si exprima punctu de vedere.

Sunt sigur ca modul de gandire al celor nemultumiti nu poate fi schimbat, sunt sigur insa ca exista si persoane normale care asteapta in liniste fara sa considere ca nu li s-au respectat niste drepturi pe care nu le au.

Posted

In fond chiar n-aveti de ce sa dati vina pe staff, ci pe playeri. Playeri care foloseau conturi pentru diverse hack-uri. Pe-aia chiar nu va vad injurandu-i, dar luati-va de astia din staff, e mai bine. In locul lor nu mai deschideam nimic.

Bine, sa nu exageram, cum a zis si rhazek, sunt si persoane care asteapta in liniste.

Posted

In fond chiar n-aveti de ce sa dati vina pe staff, ci pe playeri. Playeri care foloseau conturi pentru diverse hack-uri. Pe-aia chiar nu va vad injurandu-i, dar luati-va de astia din staff, e mai bine. In locul lor nu mai deschideam nimic.

Pai da cine crezi ca face marea majoritate a alora care injura? Nu tot aia care au folosit si hackuri? E aceeasi mentalitate.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

cand o sa se dea drumul , atuncia o sa se dea , ce mai atata tam tam , degeaba plang eu aici si fac pe mine ca orcum no sa se dea drumul la conturi , dar vorba aia omu nu e prost destul daca nu e si fudul :))

legat de atitudinile unora fata de IceMan e vorba aia cand esti bun esti luat de prost .

Posted

Tu platesti pt serviciile de care te folosesti (internet, telefonie, tv, ...), nicidecum pt Linkmania. :)

Pe site-ul rds scrie asa : Treci pe Digi Net Fiberlink si ai:

cele mai mari viteze de transfer pe care ti le poate oferi cineva - pana la 100 Mbps

cele mai mici preturi pentru astfel de viteze – de la 29 lei/luna (TVA inclus)

trafic nelimitat

conectare gratuita

2 adrese de email @rdslink.ro

administrare online a contului de abonat

acces gratuit la jocurile Link Mania

pachete gratuite si preturi reduse pentru servicii de telefonie fixa, telefonie mobila, televiziune

Acuma din moment ce platesti abonamentul digi net ,nu e logic ca in pretul acestui abonament sunt incluse servicile enumerate mai sus ? adica o mica parte din acest pret se duce automat pentru jocurile linkmania ! ca doar si alea costa bani pentru servere etc ... Deci concluzia e ca fiecare abonat rds plateste indirect pentru acest joc MU.

Bine ca reclama cu linkmania poa` sa faca rdsu dar sa se ocupe de jocuri nu.....

Posted

bine punctat :) insa chiar si cu asta vina nu e decat a tristilor care folosesc tot felul de hackúri si care strica joaca noastra si munca celor care se ocupa de servere. Pana la urma ar trebui luati cei seriosi in particular si ajutati sa-si creeze cont.Inca odata toata stima pt cei ce-si dau interesul pentru rezolvarea problemelor.

Posted

Site-ul e pus acolo pentru reclama, nu pentru altceva. Serios, chiar asa credeti ca daca sunteti abonati rds aveti nu stiu ce beneficii? Si daca ai alt provider de internet? S-a apucat un prost mai demult sa zica de treaba asta cu "am net rds, deci trebuie sa-mi oferiti toate beneficiile", si voi v-ati luat toti dupa el.

Sunteti asa de usor de influentat..

Posted

Pe site-ul rds scrie asa : Treci pe Digi Net Fiberlink si ai:

cele mai mari viteze de transfer pe care ti le poate oferi cineva - pana la 100 Mbps

cele mai mici preturi pentru astfel de viteze – de la 29 lei/luna (TVA inclus)

trafic nelimitat

conectare gratuita

2 adrese de email @rdslink.ro

administrare online a contului de abonat

acces gratuit la jocurile Link Mania

pachete gratuite si preturi reduse pentru servicii de telefonie fixa, telefonie mobila, televiziune

Acuma din moment ce platesti abonamentul digi net ,nu e logic ca in pretul acestui abonament sunt incluse servicile enumerate mai sus ? adica o mica parte din acest pret se duce automat pentru jocurile linkmania ! ca doar si alea costa bani pentru servere etc ... Deci concluzia e ca fiecare abonat rds plateste indirect pentru acest joc MU.

Bine ca reclama cu linkmania poa` sa faca rdsu dar sa se ocupe de jocuri nu.....

Tu ce intelegi prin gratuit ?

Serverele nu se platesc, RDS-ul in sine este un provider, de ce ar plati cuiva astfel de servicii ?

Te deranjeaza pe tine asa de tare ca isi promoveaza un serviciu gratuit intretinut de niste oameni care fac asta de placere ? Spune-le lor asta. Si daca tot iei legatura, sa le spui sa ne dea si cate-o prima (din banii aia multi pe care ii platesti tu pt Linkmania - sa specifici).

Posted

A cam luat-o razna subiectul.... ar trebui inchis si scris mare pe forum cand se rezolva ceva :) in fond fiecare isi exprima in felul lui dorinta de a juca cat mai repede (unele deplasate).Scuze ca s-a ajuns la asta de la gluma mea insa am crezut ca se intelege ce scrie in paranteza :)) .

Posted

In primul rand nu am scris cuvintele alea ca sa te jignesc ,ci sa ti dau putin de gandit ,"ba oare asa e ma ? ce drq ,eu fac anunturi ,fac "promisiuni",si nu sunt in stare sa le respect,ce administrator sunt eu ? ce incredere mai au astia in mine de acum incolo ?"

1.Ok. daca nu ai aces la pagina de conturi cum de ai postat ,ca se va rezolva problema,fara sa ai o baza sigura,pe care sa ti sustii afirmatia ? - ma refer acum recent in ianuarie.

2.Cum se face ca tu ai acces la server de 2 saptamani ,dar postezi de luni de zile ,facand diferite anunturi pentru ceilalti administratori ,ce erai tu un fel de secretara ? :| apropo ,daca tu tot faci anunturi de 6-7-8-9 luni ,banuiesc ca pana acum te ai familiarizat si tu cu serverul cu modul de functionare si toate cele ,ca sa nu sti cu ce se mananca asta.Si chiar daca sunt lucruri care nu le sti ,ca la drq , nu ne am nascut invatati ,incearca si tu sa vorbesti cu cineva ,sa te consulti cu alti administratori ,ca asta nu e singurul server de mu ,mai sunt si altele.

3.Aici nu am ce sa reprosez,cu toate ca nu ii inteleg nici pe aia de au acces,de ce nu iti cedeaza acesul ,in mama lui un account si o parola (banuiesc nu ma pricep)

4.Pot sa fie si proprietatea FBI tot au nevoie de cineva care sa le administreze .

Bine, sa nu exageram, cum a zis si rhazek, sunt si persoane care asteapta in liniste.

Vorbesti prostii,pe vremuri de demult ,pagina de conturi era non stop deschisa !!! cu mupie cu blast hack ,cu hasty ,cu toate natiile de hackuri ,pagina de conturi era NON STOP deschisa.Deci problema nu sunt hackurile.Si crede manu vei vedea EVER un server de mu fara "codatii" asa ca sa va iese din cap asta ,ca scapati voi serverul de hackeri ,ca nu se va intampla niciodata ,degeaba incercati voi ,cu 2 conturi de persoana ,cu ip ,cu sula cu scula,nui veti starpi niciodata,sunt ca gandacii omori unu ,apar 3.

Posted

Vorbesti prostii,pe vremuri de demult ,pagina de conturi era non stop deschisa !!! cu mupie cu blast hack ,cu hasty ,cu toate natiile de hackuri ,pagina de conturi era NON STOP deschisa.Deci problema nu sunt hackurile.Si crede manu vei vedea EVER un server de mu fara "codatii" asa ca sa va iese din cap asta ,ca scapati voi serverul de hackeri ,ca nu se va intampla niciodata ,degeaba incercati voi ,cu 2 conturi de persoana ,cu ip ,cu sula cu scula,nui veti starpi niciodata,sunt ca gandacii omori unu ,apar 3.

Vrei sa pariezi ca exista cel putin un server de Mu fara codati? Ia plateste tu sa-ti faci cont pe global si incearca vreo porcarie, sa vedem cat durezi si dupa daca mai folosesti porcarii. :))

Posted

Sa-ti reamintesc de perioada aia si sa-ti spun ca orasul Constanta nu avea access la LinkMania ?! In loc sa evoluam ce facem, ne reintoarcem in timp ?! :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...